Milyen tapasztalataitok vannak a szerzetesek körtéje fogyasztását illetően? Milyen adagolásban fogyasztandó?
Na figyelj ide barátom ha te a táltosokat a szádra mered venni akkor szépen elmehetsz Izraelbe az izrealita passportoddal, ugyanis a biologika mint szabadegyetem mind alátámasztja azt amiről én beszélek barátom...
Az alternatív gyógymódok és a természetgyógyászat alapja a kvantumfizika ami tudományos tény, gondolom előre nem fogod megnézni a biologikát ami természettudományos alapú... Az, hogy a Rockafeller fajtáid kitaláltak egy 80%-ban összeollózott hazugságot arról nem tehetek...
Sajnálom kérdező de sajnos ezek nem nyugszanak kérlek legközelebb ne itt tegyed fel a kérdésedet mert csak szét offolják és hazudoznak...
Itt van a társadalom orvostan szakorvosa és belgyógyász a természetes gyógymódok szakértője Dr Tamási József... Az ő oldalát érdemes megnézni..
Kedves Előző Válaszoló!
Nem bántam meg, hogy a kérdésemet itt tettem meg.
Hogy miért?
Ha nem itt tettem volna meg, nem alakult volna ki ez a vita, amelyben Te igen-igen értékes és hasznos, MEG- és ÁTGONDOLANDÓ ismeretekhez juttattál itt bennünket. Ezért külön köszönet illet meg Téged.
Engedd meg azért nekem azt is, hogy azt tanácsolnám Neked, hogy felháborodottságodat igyekezz fékezni, válaszaid legyenek akkor is nyugodtabbak, amikor ilyen sértő megjegyzést kell olvasnod, mint amilyennel a válaszodat megelőző válaszoló tett rád.
De lehetséges, hogy Ő sem így válaszolt volna Neked, ha egy kicsit tárgyszerűbbek, érzelemmentesebbek lettek volna a korábbi bejegyzéseid.
Mindegyikőtöket higgadtságra kérnélek, a cél közös: egészséges, élhető életet élni.
Üdvözlettel: a Kérdező
"De lehetséges, hogy Ő sem így válaszolt volna Neked, ha egy kicsit tárgyszerűbbek, érzelemmentesebbek lettek volna a korábbi bejegyzéseid."
Kérdező el ne hidd, ezek ügynökök trollok akiket megbíznak hamis tévinformációk és dezinformációk, lejarátas céljából... Járj nyitott szemmel...
Vigyázz magadra te értékes fénymag... :)
Kérdező, nézd meg milyen linkekkel támasztja alá az "eü szakember" az igazát. Nézd meg a hangnemét, nézd meg a hasznossági százalékát és nézd meg a semmibe fröcsögő, tudományosnak hangzó, de valójában röhejes szófordulatait ("kvantumfizika"). Mérlegelj mindig, mielőtt ilyen embereknek hiszel, akik azzal próbálják a saját igazukat alátámasztani, hogy a másikat ügynöknek nevezik.
Valószínűleg ez a gyümölcs is egészséges, de kötve hiszem hogy bármennyivel is jobban járnál ezzel, mint egy sima körtével, banánnal, naranccsal, eperrel, stb-vel. Sima pénzlehúzás.
"Kérdező, nézd meg milyen linkekkel támasztja alá az "eü szakember" az igazát."
Igen tudományos linkekkel és természettudományos alapú kvantumfizikával, amiről gőzöd nincs, hogy mi az... :)
Ne írogassál te itt nekem privátba, a legkevésbé sem tudsz megsérteni.... :)
Te képmutató ember....
Tanulj egy kicsit az univerzum működéséről... :)
Isten Áldjon és a szeretet legyen veled! :)
Kedves Válaszolók!
Köszönöm Mindkettőtöknek a gyors választ.
Újra csak azt tudom mondani, hogy kellő TISZTELETTEL, természetes ÉRDEKLŐDÉSSEL és gyermeki NYITOTTSÁGGAL valamint kötelező ÁTGONDOLÁSSAL, (kicsi kétkedéssel..) kellene fogadnunk a tudományokkal foglalkozó kérdéseket, érveléseket.
A tudomány fejlődése meghalt ott, ahol a természetes kíváncsiságot elnyomja vagy előítélet vagy hozzá méltatlan, görcsös tekintély- és az addigi módszerekhez való túlzott ragaszkodás.
Csak akkor tud előrelépni egy tudomány, ha beengedi, és teret enged a vizsgálata tárgyának másfajta megközelítésének, így a természettudományos vagy a mérnöki vagy az adatértékelő (informatika), sorolhatnánk ezeket hosszasan... bölcsészet- és orvostudományi területeken....
S igen, lényeges az is a tudomáyn fejlődése szempontjából, ha annak gyakorlói, intézményei távol tudják tartanai maguktól a gazdadasági, pénzügyi, politikai és tudománypolitikai érdekeket. Ebben mindkettőtöknek igaza van! (Borzalmasan nehéz ügy...)
Jelen esetben ez a tudomány az orvostudomány, amelynek nemes célját szem elől téveszteni bűn.
A kapott kapcsolócímek (linkek) egyikével néztem eddig meg egy előadást. (A pánikroham, a pánikbetegség és a kissejtes hörgőkarcinóma...) Ez – kedves Kétkedő Válaszoló -, nagyon érdekes, hasznos és okos előadás. Okos, mert a betegségek OK-ait keresi, természettudományi és kicsit újfajta gondolkodási módszerrel: következetes észjárás, józan ész, mondhatni: az oktan módszereit alkalmazva. A szenvedő beteg számára ez már fél gyógyulás, ha nem is egész. Gyógyszer nélkül.....tehát Kétkedő: szánj rá egy kis időt, legalább erre az előadásra....
Nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől, de én ezt nem bánom. Remélem, Ti sem...
:)
De itt nem az a baj, hogy a tudomány nem nyitott. Egy ezerszer lefutott kamu kör kezdődik elölről. Ez már nem nyitás az új dolgokra, hanem visszatekintés egy ezer éve lezárt vitára.
Na, melyik volt a hasznos link, megnézem, nincs kedvem kiszűrni a sok ránézésre is kamuból.
"Na, melyik volt a hasznos link, megnézem, nincs kedvem kiszűrni a sok ránézésre is kamuból."
Ja értem tehát meg sem nézted a linkeket amiket küldtem, magyarul szándékosan dezinformálsz ezt szépen be is vallottad nyilván "valakiknek" az érdeke miatt....
Ezek ellenére is azt mondom hogy minden hazugságra és igazságtalanságra fény fog derülni és nagyon hamarosan ki fog derülni minden..... :)
"Kérdező, nézd meg milyen linkekkel támasztja alá az "eü szakember" az igazát. Nézd meg a hangnemét, nézd meg a hasznossági százalékát és nézd meg a semmibe fröcsögő, tudományosnak hangzó, de valójában röhejes szófordulatait ("kvantumfizika"). Mérlegelj mindig, mielőtt ilyen embereknek hiszel, akik azzal próbálják a saját igazukat alátámasztani, hogy a másikat ügynöknek nevezik. "
Kedves Válaszoló!
- A kapcsolócímekből már megnéztem egyet, és azon belül egy előadást meg is hallgattam., de erről már írtam.
- A hangnemének bírálatával egyetértek, és ismételten kérem, hogy ne tegye ezt, épp saját és közlendője érdekében, mert ezzel eltereli a figyelmet ill. leértékeli, hitelteleníti a mondanivalóját.
- A hasznossági százalék – számomra igen ingatag fokmérőt jelent. Talán a Tudományok részben, de ott is inkább a Helyesírás-ban vagy az Elektronikus eszközök-ben vagy a Számítástechniká-ban lehet mérvadó, de például a Politiká-ban vagy a Párkapcsolatok-ban egyéb részekben egyáltalán nem az. Elképesztő fel- vagy a leminősítésekkel találkozhatsz. Ezzel foglalkozik is a GYIK gyakorlati kérdések része.
Úgy tűnik, ez a rész is ilyen....
- A tudományosnak hangzó vagy általad nagyon kemény jelzővel illetett szófordulataira való utalásodat egyelőre nem értem. Mi a baj a kvantumfizikával?
.- Az ügynök elnevezéssel én sem értek egyet, de erről már írtam, és neki is...De Te is visszafoghatnád magadat, a jelzőiddel, szóhasználatoddal, nem gondolod?!?
:)
"Ja értem tehát meg sem nézted a linkeket amiket küldtem, magyarul szándékosan dezinformálsz ezt szépen be is vallottad nyilván "valakiknek" az érdeke miatt....
Ezek ellenére is azt mondom hogy minden hazugságra és igazságtalanságra fény fog derülni és nagyon hamarosan ki fog derülni minden..... :)"
De, persze, végig olvastam szabadidőmben egy rakás tipikusan baromságokat megosztó oldalnak a fájdalmasan áltudományos cikkét. Ezt te sem gondolod komolyan.
"- A hasznossági százalék – számomra igen ingatag fokmérőt jelent. Talán a Tudományok részben, de ott is inkább a Helyesírás-ban vagy az Elektronikus eszközök-ben vagy a Számítástechniká-ban lehet mérvadó, de például a Politiká-ban vagy a Párkapcsolatok-ban egyéb részekben egyáltalán nem az. Elképesztő fel- vagy a leminősítésekkel találkozhatsz. Ezzel foglalkozik is a GYIK gyakorlati kérdések része. "
Ez egy tudományos kategória. Itt nem szubjektív szempontok döntenek, még akkor sem ha az alternatív gyógyítás kategóriában vagyunk. Ennek az alkategóriának sem kéne az ezoterikus baromságok gyűjtőhelyévé válnia.
"- A tudományosnak hangzó vagy általad nagyon kemény jelzővel illetett szófordulataira való utalásodat egyelőre nem értem. Mi a baj a kvantumfizikával? "
Az, hogy fingja nincs arról, hogy mit jelent, másképp nem dobálná ilyen témához, minthogy egy gyümölcsnek mennyire van egészségre pozitív hatása. Ez számára csak egy buzzword, semmi több.
Linket továbbra sem kaptam, a hangnemem meg pontosan olyan, amilyen az övéhez illik. Belefáradtam már az ilyen emberekbe, nem lehet velük szépen beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!