Autista gyermeket nevelő szülők! Próbálta már valaki Dr. Tinus Smith holland homeopata orvos módszerét? Árthat valamiben a gyermekemnek? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Engem is érdekelnének ilyen jellegű tapasztalatok. Sajnos nem nagyon találok olyan leírásokat, ami a Tinus-féle terápia több éves folyamatáról számolna be vagy akár egy befejezett terápiáról, annak lefolyásáról.
Úgy látom, hogy az itteni válaszok elvitték más irányba a témát. Talán inkább olyan fórumra kellene regisztrálnunk, ahol autista gyerekek szülei osztják meg a tapasztalataikat.
Nekem vannak fenntartásaim (pl. Tinus néhány nap alatt adta át a tudását néhány magyar homeopatának. Ennyi idő elég lenne egy ilyen komoly módszer elsajátításához? Illetve ha annyira sikeres, akkor miért nem lehet több információhoz jutni az interneten? Ennek Magyarországon már 8-9 éves múltja van.)
Én egyébként beszéltem egy ilyen orvossal telefonon. Azt mondta, hogy az első találkozó egy állapotfelmérés, a tünetek, előzmények, stb feltérképezése. Ez kb. két órás program. Aztán ő idead egy fél évre elegendő bogyót, ami az oltások kivezetésére szolgál. Ez kerül 20000 Ft-ba. Azután fél évente kellene hozzá járni. Minden további "kontroll" 10000 Ft. Ezekbe az összegekbe beleértendő a homeopátiás bogyó, ami egy fél évre elég.
A vitaminokat, étrendkiegészítőket a szülőnek kell megvásárolni. Egy oltás kivezetése nála fél évig tart. Tehát egy teljes folyamat 3-4 év, ha a gyerek már 4-5 éves.
"korlátolt és mélyen alulművelt, a Nagy Magyar Nemzet posványában dagonyázó tömegtől..."
Azért ezek a kijelentések egy orvos szájából elég durva nem gondolod? :) Ráadásul még inkább tovább süllyedsz ezzel a stílusoddal...
Miért te nem Magyar vagy?
Akkor menj vissza Izraelbe te Ashkenazi....
Nem mintha valami bajom lenne a "zsidókkal", csak ők ne akarjanak Magyarországon uralkodni....
A C-vitaminról találtam egy elég részletes cikket:
"2 éves gyereknek napi 2000 mg c vitamin folyamatosan szerintem nagyon sok." Felnőttnek is.
Ami pedig a homeopatákat illeti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!