Milyen homeopátiás készítményt ismertek a marihuána kiváltására?
A homeopátia placebo, hatóanyag nélküli parasztvakítás. Arra jó, hogy természettudományokból full analfabéta butáknak elég jó áron eladjanak semmit (értsd ezalatt vizet, vagy valami nagyon olcsó, por alakú anyagot, kb 10 ezer szeres áron).
Semmiféle homeopátiás készítmény sem váltja ki a marihuánát.
Szerintem ne szívjál többet, ha ezt a kérdést komolyan gondolod.
(ha az emberi ostobaság megnyilvánulásain akartál jókat derülni, akkor viszont jó volt a kérdés :))
2-3g/év miért sok amúgy? Túladagoláshoz úgy tudom több kg-ot kellene elszívni egyszerre :D
Nem teljesen értem a kérdést.
Orvost?
Homeopátiás orvosra gondolsz?
Amúgy azért túladagolás, mert ezt én hetes szakaszokban, hónapos szünetekkel "szedem".
Most ment el egy g. Jó pár hónap múlva következik egy újabb kúra. Ha ezt a mennyiséget el tudnám osztani 365 napra, napi 2-3 alkalomra, azt gondolom: a kérdést fel se tenném.
20:27 : Világunk felvilágosítása arról, hogy semmi sem létezik az anyagon kívül. Inkább maradok a placebónál.
:)
Nem kell naponta 2-3-szor betépni. Heti egy alkalom tökéletesen elég, ha ennél sűrűbben csinálod, ot már jelentősen veszít az élvezeti értékéből.
52*0,1 = 5,2g fűből így kijönnél egy évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!