Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen homeopátiás készítményt...

Milyen homeopátiás készítményt ismertek a marihuána kiváltására?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 00:12
1 2
 11/17 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

A homeopátia placebo, hatóanyag nélküli parasztvakítás. Arra jó, hogy természettudományokból full analfabéta butáknak elég jó áron eladjanak semmit (értsd ezalatt vizet, vagy valami nagyon olcsó, por alakú anyagot, kb 10 ezer szeres áron).

Semmiféle homeopátiás készítmény sem váltja ki a marihuánát.

Szerintem ne szívjál többet, ha ezt a kérdést komolyan gondolod.

(ha az emberi ostobaság megnyilvánulásain akartál jókat derülni, akkor viszont jó volt a kérdés :))

2010. máj. 9. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:

2-3g/év miért sok amúgy? Túladagoláshoz úgy tudom több kg-ot kellene elszívni egyszerre :D

Nem teljesen értem a kérdést.

2010. máj. 9. 21:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajna nem vagyuk hippi vegyész pionírok, úgyhogy kérdezz meg inkább egy orvost!!!
2010. máj. 9. 23:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Orvost?

Homeopátiás orvosra gondolsz?

Amúgy azért túladagolás, mert ezt én hetes szakaszokban, hónapos szünetekkel "szedem".

Most ment el egy g. Jó pár hónap múlva következik egy újabb kúra. Ha ezt a mennyiséget el tudnám osztani 365 napra, napi 2-3 alkalomra, azt gondolom: a kérdést fel se tenném.

20:27 : Világunk felvilágosítása arról, hogy semmi sem létezik az anyagon kívül. Inkább maradok a placebónál.

:)

2010. máj. 10. 01:02
 15/17 anonim válasza:
cannabis sativa
2011. ápr. 13. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kell naponta 2-3-szor betépni. Heti egy alkalom tökéletesen elég, ha ennél sűrűbben csinálod, ot már jelentősen veszít az élvezeti értékéből.

52*0,1 = 5,2g fűből így kijönnél egy évre.

2011. ápr. 13. 10:14
 17/17 anonim válasza:
Aki elsőnek a BI 58-írta annak az alkoholista gonosz bunkó parasztnak kívánom,hogy dögöljön delirium tremensben halálos alkoholmegvonásban.A családtagjai meg alkohol mérgezésben pusztuljanak meg!
2014. szept. 9. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!