Mi a véleményetek az Ezüst Kolloidról? Melyik gyártó a megbízható? Személyes gyógyulásról tud-e Valaki?
Most már hiszek a szürkék létezésében:
"Mindebből a cég évi 16-26 millió forint közti bevételt csinált."
Jó üzlet a csalóknak.
Sokan hisznek benne és sokan nem. Sokan meg olyanról irkálgatnak, amit sose próbáltak, vizsgáltak.
Az EK-al két veszélyforrás lehet.
-Egyik, ha nem tiszta. Az ezüst gyakori ötvözője egy sor, a szervezetbe jutva kisebb-nagyobb mennyiségben káros fém, illetve vegyület. Ezeket jobb elkerülni. Nem véletlenül patikai desztillált vízzel, valamint három kilences tisztaságú ezüstlapokkal kell csinálni és a kolloid fogyasztása előtt/után pár órán keresztül (míg a gyomron átér) más nem enni/inni mellé.
A római sztorit ezért sem értem. A kolloid baktérium ölő hatása orvosilag is igazolt: antibakteriális anyag. Az iparban is alkalmazzák gyenge fertőtlenítésre. Humán orvoslásban a vélemények megoszlanak róla.
- Másik, ha a szemcseméret nem jó. Ezt készítéskor az elektrolízisnél használt áramerősség határozza meg. Ezért nem jó 9Voltos elemmel csinálni, hanem egy beállítható áramgenerátorra van szükség. A meghatározó szemcseméretet úgy lehet házilag bevizsgálni, hogy henger alakú pohárba/fecsibe felszívod és lézerrel átvilágítod. A vetített kép mintázata jellemző a kolloid minőségére.
Nyilván persze laborban érdemes bevizsgáltatni ez első pár adagot és a lézeres képeket mellé téve elrakni.
Ezután azonos mérési összeállítás mellett reprodukálható otthon is a kívánt minőségű szer.
Saját tapasztalat:
Az általam használt antibiotikummal össze nem mérhető, sokkal gyengébb a hatása, de nekem valóban bevált pl. torokgyulladásra, bőrragyákra. Sajnos ahogy írom, harmatgyenge egy valami, ár/érték aránya se jó. Ezért rég nem használom. Viszont ha jönne az infernó, nem lenne gyógyszer, tuti vinném magammal az ezüstlemezkéimet és csinálnám a kolloidot literszám. Mert desztillálni a pocsolyát is lehet, galvánelemet meg szintén nem bonyolult készíteni. Sőt, szerintem még áramgenerátort is tudnék nagy hirtelen összedobni. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!