Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Theta Healing módszert nem...

Theta Healing módszert nem lehet itthon megtanulni magamtól?

Figyelt kérdés

Keresek a neten információt róla, de nagyrészt csak magyar oldalakat és tanfolyamokat dobál ki. Mi ez valami boszorkányság, amit csak tanfolyamon kemény tízezrek kifizetése után lehet csak elsajátítani? Agykontroll tanfolyam is olyan 40ezer, de az interneten rengeteg könyv, meditáció, magyarázat van amivel itthon, magától is sikereket érhet el.

Youtube-on is már szinte minden marhaság fenn van, rákeresek esetleg hátha valaki beszámolt róla, de gyakorlatilag angol nyelven nincs róla videó, csak magyar tanfolyamokra invitáló beszámolók a tanítóktól. Érdekelne a dolog, de 60 ezer plusz 3 nap felutazni, az már majdnem ott van, mint egy magyar átlag fizetés.

Esetleg valaki talált már olyan könyvet, leírást amiből megtudta tanulni?

2016. júl. 13. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én simán tudok könyvből, és ingyenes videóból tanulni... Bár az agykontrollt elvégeztem, még húsz éve - akkor megérte - de nekem ennyi pénzért nem éri meg a tanfolyam - max 30 000- ért.
2017. okt. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!