Túl sok gyömbér okozhat erekciós problémát?
Pár hete elég sok gyömbért fogyasztunk a párommal. A kora tavaszi influenzajárvány alatt kaptunk rá. Sima gyümölcsteába teszünk őrölt gyömbérport, nem keveset...
Jobban lettünk, mellékesen nekem sokat javult a depresszióm. A pánikomra nem hat, vagy még nem.
Párom szolidalitásból gyömbérezik velem, s nála megfigyeltük, h ha gyömbérteát iszik, akkor jóval gyengébb erekciója van, illetve néha fel sem áll, ha mégis, akkor is csak nagyon nehezen tud elélvezni, vagy épp egyáltalán nem...
Eddig abban a hitben éltem, h a gyömbér mellesleg afrodiziákum. A tapasztalat rácáfolni látszik. Lehet összefüggés, vagy más lesz a gond?
Szia! Gyömbért fogyasztottam nyersen a megfázásos időszak alatt. Karikáztam meghámoztam megmostam megettem és azt figyeltem meg, hogy izgágább lett/lettem tőle a fent említettek tekintetében! Csak jót tudok írni róla! VISZONT, bio boltban vettem és természetes állapotában fogyasztottam!!! Semmilyen káros következménye rám nézve nem volt!
A búzacsírától több lesz a cucc a gyömbértől nő a vágy!
Kedves Józyef!
Megékrezet a legújabb fazs krémünk! Remélem segítekni fognakok! Üdveözlettel: József!
Tel: 69 70 45 56 78 89 90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!