Magas vérnyomásra vannak természetes gyógymódok?
Magas vérnyomás betegségben szenvedek és semmilyen gyógyszer nem segít, csak mellékhatásaik vannak, állandóan fuldoklom tőlük. Úgy hallottam, hogy a fokhagyma segít levinni a vérnyomást.
Vannak más természetes gyógymódok, mondjuk zöldségek, gyümölcsök, vagy bármilyen főzet, amivel levihetem a vérnyomásomat és szinten is tarthatom?
a fagyöngy tea helyrehoz mindennemű vérnyomásbetegséget
hideg áztatással kell elkészíteni
én is kipróbáltam a teákat, amiket ajánlanak, az a fagyöngy és galagonya, érdemes filteres változatot venni, nem kell bajlódni a leszűréssel. Ezenkívül a csalán tea is jó hatással van. Ha pedig idegi alapon van, akkor citromfű tea a legjobb.
A teánál szerintem jobbak a kapszulák. Lehet venni galagonya-fokhagyma-fagyöngy kapszulát... van kétféle, az egyik egy hónapra 3000 Ft, a másik 1000 Ft. Nekem az olcsóbb vált be jobban. Privátban leírom márkát, ha érdekel.
Mindent kipróbáltam, de a mostani módszer a legjobb. Jelentősen csökkent a vérnyomásom az életmódváltással. Teljesen más étrend szerint étkezek és mozgást is iktattam be a mindennapjaimba. Szerintem ezt fogom finomítani és továbbfejleszteni az én szervezetemhez igazodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!