Én is olvastam ezeket a híreket, de őszintén szólva elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Viszont azt is tudnod kell, hogy ez nem a fodrászoknál használt hidroogén-peroxid, hanem gyógyszertári minőségű. (tiszta)
2016. márc. 5. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
3/16 anonim válasza:
Te normális vagy?
2016. márc. 5. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
4/16 anonim válasza:
Bomlásakor hőfejlődés közben víz és oxigén keletkezik:
2 H2O2 = 2 H2O + O2
Ez csak az én véleményem a videón megadott hígítással nem veszélyes. Hatásáról nincs tapasztalatom.
2016. márc. 5. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
5/16 anonim válasza:
Linkeld már be azt a videót légy szíves! Engem nagyon érdekel a téma! Ugyan is némi plusz oxigén a szervezetbe csodákra képes. Sejtésem szerint olcsóbb lenne mint a hiperbár terápia!
Azért mert valaki öreg, szemüveges és mikrofonba beszél, még nem kell neki mindent elhinni
2016. márc. 6. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
8/16 anonim válasza:
Már megint valami túliskolázott megjegyzést tett az idős emberre. Pedig Ő nyilván valóan jót akar, meséjében semmi kivetnivaló nincs. Hacsak az nem, hogy istennek, vagy valamiféle megváltónak képzeli magát.
2016. márc. 7. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
9/16 anonim válasza:
Inkább a dihidrogén-oxidot javasolnám.
2016. márc. 9. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
10/16 anonim válasza:
Ad egy, az oxigén gáz nem szívódik föl a gyomorból, tehát mindenféle dolgok megivásával nem lehet plusz oxigént adni a szervezetnek.
Ad kettő, abból a bomlási reakcióból naszcensz oxigén keletkezik, ami a levegőben oxigén gázzá alakul, de pocakban, élő sejtekkel találkozva roncsolja azokat. Pontosan ugyan úgy, ahogy a haj pigmentjeivel teszi a fodrászszalonban. Ez a sejtroncsolódás pedig nem jó. Szóval nem, nem szabad meginni. Igyál inkább whiskey-t vagy kávét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!