Nagyon jó lenne tudni, hogy a szem masszírozó készülék (OptiMaskPro) (www.eyesrecoverynews. Info/hu_eye_massager_fd1/index. P. ) javítja e a látást?
Pontosabban szem környéki masszírozó.
Konkrét tapasztalatom nincs, ami az oldalon van azt sokkal olcsóbban meg lehet venni e-bayen.
Talán azért kényelmetlen, mert Kínába kis emberekre tervezték nem EU kompatibilis. :-)
Komolyabbnak azért már ára van:
Egyenlőre csak marketingfogásnak nézem, de ugyanakkor meg lehet néhol ennek is a tudományos alapja. Nézzük csak a Bates látásjavító módszer (tenyerezést), kínai (szem) akupunktúra. Mindegyik a szem környéki izmok ellazításán van. Ez az eszköz is erre apellál, aztán hogy mennyire segít az továbbra is kérdéses.
Annyi talán bizonyos, hogy a mai világban nem sokat teszünk szemünk egészségének megőrzésében. Néha a sok számítógép előtt üléstől és fixálástól igazán megérdemelne a szem egy kis lazítást.
A semminél meg egy ilyen masszírozó eszköz csak többet ér. Ártani szerintem nem árt.
Ne vegye meg senki!!!!!
Ma kaptam meg, de már nagyon megbántam, hogy megrendeltem.
A mágnesek potyognak ki belőle, a szilikon lábak pedig nem az akupresszúrás pontokra esnek, nagyon kellemetlen a használata. Van amelyik láb nem is éri el a bőrt.
Visszaküldeni nem lehet, mert Los Angelesi cím van megadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!