Felszültség oldásra, idegeskedésre szeretnék valamilyen homeopátiás szert szedni! Szed valaki valami ilyesmit? Vagy mit ajánlotok!
Nagyon hirtelen lobbanékony vagyok mostanában! Nagyon nagy a hajtás, nem tudom kipihenni magam, korán kelek későn fekszem, de szeretnék helytállni a munkámban, háztartásban és a 2 gyermekem nevelésében!
Sajnos egyre többször össze jövök a nagyobbik gyermekemmel! Nem szeretnék de még is hamar kiborulok, kiabálok néha csúnnyákat vágok a fejéhez! Utálom magam! Nyugtató dili bogyót nem szeretnék szedni! Ezért gondoltam valami természetesebb eljáráshoz!
Segítsetek!!!
A homeopátiás szerek is egyfajta növényi kivonatok... Szóval Te biztos nagyon okos vagy.
Mindenesetre nálam bevált és a fiamnál is.
Kérdező!
Ha bővebb tájékoztatásra van szükséged, írj egy privát e-mailt. Én a pánikbetegségből gyógyultam ki ilyen szerekkel.
Első voltam
Tűzoltásnak javasolnék neked egy Schüssler-féle sót, a Magnesium Phosphoricumot. Emellett némi magnézium pótlás sem ártana, pl. a Magne B6. A Schüssler só csak megmondja a szervezetednek, hogy a magnéziumot valóban hasznosítsa, és ott ahol szükség van rá.
Második lépésként keress fel egy Bach-virágterapeutát, aki pontosan az ilyen lelki problémákra tud gyógyírt találni. A Bach-virágeszenciák a homeopátiához hasonlóan csak természetes anyagokból készülnek, mellékhatás mentesek, és harmonizálják a lelket, ezzel egyensúlyt teremtve. Neten keress egy lakóhelyedhez közel eső terapeutát. Biztosan tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!