Próbálta már valaki Optimask Pro-t?
Sajnos én is megrendeltem. Nagy Kár volt!
Szinte semmire sem jó ez a készülék.Azóta fáj az orrom amióta 1 alk. próbáltam használni. Fekve, ülve, minden pozícióban szinte agy rázkodáshoz hasonlót érzek, de a tappancsok szinte el sem érik a bőr felületét. Mindenkit csak lebeszélnék hogy megrendelje. Egy óriási átverés az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem van egy, rendeltem, de töri az orrom, nem ér a szemeimhez, egyszóval használhatatlan!
Aki mégis igényt tartana rá, szóljon, odaadom a fele áráért!!!
Én megrendeltem - de azonnal vissza is mondtam a rendelést az első 29 itt megjelent értékelés után. Erre ezt válaszolták:
Imre Hegedűs <esperantodebrecen@gmail.com>
15:16 (21 órája)
címzett: OptiMaskPro
Kérem hogy ne hozzák ki mert nem fogom átvenni. Több használótól is olvastam a termék hibáiról - és honlapjukon kívül sehol sem dicsérték.
Support OptiMaskPro
8:34 (3 órája)
címzett: saját magam
Kedves Megrendelőnk,
tájékoztatjuk, hogy felfüggesztettük a megrendelése kiszállítását. Szeretnénk megkérni, hogy legyen szíves megírni, hogy miért döntött úgy, hogy mégsem kéri a megrendelését. Köszönjük!
Üdvözlettel:
OptiMaskPro
2016-02-28 15:16 GMT+01:00 Imre Hegedűs <esperantodebrecen@gmail.com>:
Kérem hogy ne hozzák ki mert nem fogom átvenni. Több használótól is olvastam a termék hibáiról - és honlapjukon kívül sehol sem dicsérték.
Hegedűs Imre
2016. február 27. 17:16 OptiMaskPro írta, <email@e.emailscampaigner.com>:
Kedves Vásárlónk Hegedűs Imre,
Köszönjük, hogy a OptiMaskPro-t választotta!
Reméljük, elégedett lesz termékünkkel.
SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK
Megrendelés száma: 628907
Termék:
OptiMaskPro 11780,- Ft
Szállítás és csomagolás:
0,- Ft
ÖSSZESEN: 11780,- Ft
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Teljes név
Hegedűs Imre
Cím
Erzsébet utca 34. földszint 2.
Település
Debrecen
Irányítószám
4025
Telefonszám
+3652787808
E-mail cím
EsperantoDebrecen@gmail.com
Használja örömmel!
-------------------------------------------------------Megadom nekik ennek az oldalnak a linkjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!