Orrsövény műtétem lesz holnap. Kérlek adjatok javaslatokat, mivel csökkentsem a műtét utáni fájdalmakat vagy a műtét közben hogyan tudok olyan tudatállapotba kerülni ami segít a helyzeti fájdalomérzetet "kikapcsolni" vagy ignorálni?
köszi első válaszoló, ment a thumb-up. (nem altatnak műtét közben amúgy) műtét után kapok altatót? nyitott szájjal orrtamponnal is tudok aludni?
várom a további válaszokat!
műtét után miért kapnál altatót?
fájdalom csillapítót tuti kapsz.
és persze h tucc :)
mikor esel túl rajta és hány éves vagy?
Köszi mindenkinek a választ! Mentek a zöldujjak :)
23 vagyok és csütörtökön műtöttek. Most itthonról laptopozom.
Altatót nem kaptam, amúgy azért írtam az altatót mert első válaszoló említette. Végig nyitott szemmel kellett lennem, hogy kövessék a tudatállapotom.
Tisztára semmiség az egész ahhoz képest amit beképzeltem :) utsó válaszoló: igen, csak a tamponálás és a kivétele volt kellemetlen. Még a műtét utáni gyulladás se volt gáz, csak a kiszáradó száj és a fogaimat ingerlő levegő volt idegesítő.
mégegyszer köszi :)
Utolsó válaszló vagyok.
Ha adhatok még egy tanácsot.Vegyél a gyógyszertárban Colda stop nevű orrcseppet.A vitamin van benne elősegíti a seb gyógyulást,az orrnyálkahártya regenerálódását.Recept nélkül kapható.Nagyon hasznos ilyen műtét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!