Mi a különbség a Lavyl és a Lavan termékek között?
Ezt a Lavant nem ismerem...
A Lavylt viszont használom, és nem rossz cucc.
A Lavan Duo a Lavyl továbbfejlesztett változata, amiben sikerült az összetevőket olyan arányban vegyíteni, hogy azok egymás hatásait megtízszerezzék, százszorozzák, tehát a Lavan Duo jelentősen hatékonyabb, illetve ár érték arányban is lényegesen kedvezőbb. A Lavan Duo 100 ml-es kiszerelésben kapható.
Igény szerint szívesen kölcsönadom az enyémet kipróbálásra. :)
Saját tapasztalatom az, hogy a Lavyl termékek működnek a Lavan Dou terméke pedig nagyon nem működik. A Lavan Dou leginkább egy aroma terápiás készítményre hasonlít aki hisz az aroma terápiában annak biztos jó csak annak meg elég drága.
Én azt mondom próbáld ki és tapasztald meg a különbséget.
Nem tudom, hogy honnan szeded ezeket a sületlenségeket. Érdemes lenne jobban utánajárnod a Lavyl és a Lavan forrásának! Ha gondolod, tudok benne segíteni.
Abban viszont egyetértek, hogy a vélemény a szegénység kulcsa, mert mindenkinek van, ingyen osztogatják és senki nem vállal érte felelősséget, a gazdagság kulcsai pedig a tények, a saját tapasztalatok, illetve az általuk történő meggyőződés.
A Lavan Duo termékcsalád piacra vezetésével Dr. Szegő András, a szabadalom atyja Páczelt Mihály urat, a Positeam cég tulajdonosát kérte fel, és mivel kereskedelmi csatornaként a network marketinget választotta, hogy a vállalkozás működési költségének a 60 %-át megtakarítsa és a pénz ne a gyógyszeriparnál landoljon, hanem lehetőségünk legyen nekünk magánembereknek arra, hogy mi is kivegyük a részünket ebből az üzletből, ezekből kifolyólag csak rajtunk keresztül lehet hozzájutni a készítményekhez.
Aki szeretne vele kapcsolatba kerülni, keressen bizalommal privát üzenetben!
Üdv,
Személy szerint egy alternatív gyógyászati központ terapeutái által kerültem kapcsolatba a Lavannal, akik a kezeléseik során is alkalmazzák.
Nekem nagyon érdekes tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Mivel kozmetikumról van szó, fontos hivatalosnak maradnom. Ez vicces lesz így.
Nos, a becsípődött derekam, ami másoknál másfél-két hétig tartó-, magatehetetlenül ágyban fekvő történet szokott lenni a környezetemben, nálam spontán pozitív állapotváltozásnak köszönhetően 5-6 perc alatt rendbe jött... érdekes módon pont a Lavan Duo Sensitive termékhasználattal egybeesően! Egy másik esetben pedig, amikor komoly ételmérgezés tüneteit tapasztaltam egy bohócos gyorséttermi lakomát követően és jelentősen károsodott a látásom is, akkor is a termékhasználattal egybeesve spontán módon kiélesedett a látásom és rendbe jött a gyomrom. Egyre több embertől hallok ilyen érdekes egybeeséseket. :)
Privát üzenetben tudok adni további információt, illetve meg tudom oldani a közvetlen kapcsolatot a Lavyl mesterfolyadékának a megalkotóival, akik a 3. generációs mesterfolyadékból megalkották Lavan technológiát (40 évnyi kutatás résztvevői, ami a Chinoin gyógyszergyárban kezdődött), illetve a közvetlen kapcsolatot a Lavan piacra vezetésével megbízott cégtulajdonos úrral!
Előre is EGÉSZségben, Békességben, Eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok! :)
Nem tudom, honnan varázsoltátok azt, hogy a Lavan koppintja a Lavylt és egy továbbfejlesztett változatnak állítja elő. Ilyet egyetlen egy Lavanos üzletépítő sem mond. 40 évnyi anyaggal lehet bizonyítani, hogy ki lopott meg kit. És nem véletlenül van a GVH-n a Lavyl vizsgálat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!