Mit gondoltok a Moksa Elixírről? Mik a tapasztalataitok róla?
Figyelt kérdés
Én közel három hete szedem, reggelente 10 cseppet. Kicsit valóban javult a közérzetem, de még korántsem olyan nyugodt, kiegyensúlyozott, mint amilyet szeretnék. Érdekelnének mások tapasztalatai. Ki miért kezdte el szedni a cseppeket és mitlyen változást tapasztalt?
Köszi előre is!
2010. márc. 9. 14:48
1/4 anonim válasza:
nekem babaprojekt miatt ajánlotta a nődokim. hát kíváncsian várom a hatását. Te honnan szerezted be? és mennyiért?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Budapesten, a "Szebb életért" központban. Kb. 6000 Ft egy üveg. Itt van a Moksa cseppekről egy videó (4 részből áll), részletesen beszélnek a feltalálók a hatásáról: http://www.youtube.com/watch?v=_zwYJD4ixpQ
Légy szí', majd mesélj a tapasztalataidról, amint jelentkezik a változás! Sok sikert kívánok hozzá! :-)
2010. márc. 19. 12:01
3/4 anonim válasza:
Szia! Milyen betegségre, vagy mire kezdted el szedni? Én most fogom elkezdeni, mert allergiás vagyok már 6 éve, de nekem azt mondták, hogy a Moksa úgy hat, hogy ahány éve tart a betegséged, annyi hónapig kell szednem ahhoz, megszűnjenek a tünetek. Tehát az én esetemben, mivel 6 éve tart az allergiám, így 6 hónapig kell szednem. Azok akik szedik már hónapok óta azt mondják, hogy sokkal energikusabbak lettek, sokkal vidámabbak és pozitívabban fogják fel azóta az élet dolgait. És nekem írt egy lány, akinek egy betegségét meg is szüntette, de Ő 10 hónapig szedte a MOksát ahhoz, hogy elmúljon a betegsége. Szóval, nem egyik napról a másikra történik a javulás, hanem hosszú hónapok múlva. De ha ezeket a hónapokat kibírod és kitartóan szeded, utána már meglesz áldásos hatása.
4/4 anonim válasza:
A babaprojektestől kérdezném, hogy sikerült azóta a baba? Hatott rá a Moksa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!