Esténként rosszullét?
mi ez a só mánia?
Háát, aki még nem tudja: A boltokban kapható konyhasóba ami alapból nátrium-kloridnak kéne lennie, kálium-kloridot kevernek, így erősebb só íze, nagyobb tartósító ereje van.
Ezt még 40-50 évvel ezelőtt kezdték el, a műtrágyagyártással egy időben. A Kálisó megnöveli a termesztett növények tömegét többszörösére. A zöldségekben lévő kálium is sok a szervezet helyes működéséhez, és ha ezt még megnöveled a sózással, bizony az emésztés egyensúlyát nagyon is gallyra vágja.
Ezért kell kerülni a káliumozott só fogyasztását.
A káliumsó közrejátszik az epekő képződés, a reflux betegség kialakulása, gátolja a sebek, igy a fekély gyógyulását, az aranyér panaszok, a hasnyálmirigy irritáció,tehát az egész emésztésre károsan befolyásoló
Betegség az agyban van.
Ha a sejtek nem jutnak elegendő oxigénhez, meglomhulnak, fáradékonnyá vállnak. Nem képesek maradéktalanul ellátni feladatukat. Ha ezek a maradékok halmozódva vannak, akkor beszélünk betegségről. Teljesen mindegy hogy az agysejtek halmozzák a maradékokat, vagy belső szerveink sejtjei. Az eredmény ugyan az, betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!