Mennyi idő meghatározni a homeopátiában az alkati szert?
Figyelt kérdés
A kislányomat (1 éves) elvittem egy homeopátiás gyermekorvoshoz, aki feltett egy csomó kérdést majd közölte, hogy majd jelentkezik ha meglesz az alkati szer. De egyenlőre ne adjak semmit neki. (fogzásra használtuk a chamomillát és a viburcolt, felváltva) De a kislányomnak nagyon fáj a foga, úgyhogy egy hét kihagyás után ma már adtam neki kúpot (segített is). A doktornő meg 1 hete ül a "válaszon". De nem tudom, hogy ez általános-e, esetleg több idő kell-e hozzá, így nem akarok reklamálni.2010. márc. 1. 21:09
1/2 anonim válasza:
Szia!
Háát, 1 hét alatt illene valamit vakkantania a doktornőnek szerintem.
Én is használom mind a 2 szert és Nekem bevált, viszont én napi 3X a golyók és este a kúpot adom.
Ha beütöd a keresőbe a homeósszereket, akkor az alkatra megtalálod a szered.
Én is így választottam ki a Chaomilla vulgaris golyókat a babámnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Az interneten már én is kerestem, és homeopátiás könyveket is olvastam, és épp ezek után döntöttem úgy, hogy elmegyünk egy tanácsadásra, hiszen ez egy nagyon összetett dolog, és nagyon egyénfüggő. Szerintem egy nem hozzáértő nem tudja meghatározni az alkati szert. Épp ezért várom olyanok válaszát, akik már voltak ilyen tanácsadáson és meghatározták nekik az alkati szerüket, hogy mennyi idő volt. Azért köszönöm a választ...
2010. márc. 2. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!