Mennyi idő alatt lehet "kigyógyulni" a tüdőgyulladásból?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 10:33
11/14 anonim válasza:
Nekem 3 hónap volt ebből 3 hét kórház :S de nekem a mellhártyám is begyulladt. Feküdd ki mindenféle képpen! Nekem elnézte az orvosom hogy mi a bajom és 4 nap alatt ennyire súlyos lett, hogy tenyérnyi nagyságú lett a gyulladás és már soha többé nem lesz olyan a tüdőm mint volt :( Nekem sajnos a suli bánta ki kellett így hagynom egy évet, meg a szteroidos gyulladáscsökkentők tönkretették a bőrömet. De persze nem mindenkinek egyforma a szervezete, meg az sem mindegy hogy hogyan kaptad el a tüdőgyulladást és hgy mennyie erős az immunrendszered! Vitamin, antibiotikum és fekvés de komolyan csak a wc-re menj ki és feküdj!!! Remélem te hamar meggyógyulsz!!!!
12/14 anonim válasza:
Ok.Ha Te olyan fontos ember vagy,hogy nincs időd egy tüdőgyulladást kifeküdni,hát ne tedd.Egyébként tele van a temető pótolhatatlan emberekkel.Sajna én nem feküdtem ki és az lett az eredmény,hogy a jobb tüdőmön folyadékgyülem keletkezett ami egyharmadát ellepte.Két hónap kórházi kezelés után valahogy rendbe jöttem de életem végéig érezni fogom ennek negatív hatását.Hajrá! Ne feküdj.Úgy jobb lesz az biztos.
13/14 anonim válasza:
nekem a mellüregben keletkezett folyadék :S de soha sem lesz már tökéletes a tüdőm :( sőt így is félek mert nemsokára CT reménykedem hogy fél év után minden rendben van vagy sem, mert sajna még most is szokott fájni eléggé rendesen
14/14 anonim válasza:
én nekem 2,5 hónapig vt tüdő gyulladásom elég húzós vt az iskolába non lemaradtam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!