Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Sóbarlangról tapsztalatokat...

Sóbarlangról tapsztalatokat írna aki már járt ott? Kruppos kisfiam szeretném vinni.

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én tesómat is hordtuk amikor kruppos volt. Később apa is elkezdett járni mert sokáig dohányzott és amikor abbahagyta nehezen lélegzett. Mikor kijött a sóbarlangból utána mindig úgy krákogott mint egy tüdőbajos. :)

Szerencsére az én öcsém már kinőtte a kruppot de a szüleim még szoktak néha venni neki a szobába olyan sós folyadékot. Olyankor mindig zárni kell a szobáját és kellemes marad ott levegő. Főleg allergiás időszakban használjuk mert így nem gyullad be tesóm torka, sem a szeme.

Mindenképp érdemes eljárni. Mi azt hiszem 1 órát ültünk ott bent. Olvasgattunk, rajzolgattunk...És tesóm nem fulladt be abba az időszakba!

2010. febr. 23. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Az én kisfiaim 9 hónapos és 4 éves... köhögnek mindketten egyre többet. Hetek óta kezeljük ,már kórház is volt. Tartunk itthon ultrahangos hideg párásítót és abba salvus vizet teszünk és azt "szívják" de ez se elég egy ponton túl.
2010. febr. 23. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha rendesen zárható szobájuk van akkor meg lehet próbálni otthonra is venni. Mi vettünk 2 nagy műanyag virágtartót és azt hiszem 2 kanna sóoldatot. Egy idő után kirakódik a só a tartóra de ha leszeded akkor újralehet tölteni oldattal a tartókat.

Így a gyerkőcök több órákat tudnának lenni ilyen környezetben ami csak használhat. Én akkor is beülök tesóm szobájába ha arcüreg gyulladásom van mert arra is hatásos.

De ha mentek ilyen barlangba akkor ott hasznosabb tanácsokkal is eltudnak majd látni! :)

Jobbulást a pöttömöknek! :)

2010. febr. 24. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Nos voltunk és 45 percet töltöttünk a sószobában. Estig semmi esemény nem történt... de éjjel jöttek a köhögések és jött fel a sok sok trutyi a tüdejükből... Apa.anya és két gyerek a létszám. Ebből én totálisan tünetmentes voltam... a két töki meg a szokásos köhögés..nekik sokat segített..és lássatok csodát..apa dohányos tüdeje is "elkezdett"tisztulni.Azt hiszem mi minden héten meglátogatjuk mert egy alkalom is többet segített a trutyi felköhögésében mint bármilyen köpető vagy antibiotikum. Természetesen itthon továbbra is megy a salvus vizes hidegpárásító:D

Köszönöm a házzászólásokat:D

2010. febr. 25. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyógyulgassatok! :) Üdv
2010. febr. 25. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiacskám asztmás és kruppos lett,Én asztmás vagyok!Mi jártunk 5 hétig,heti 4alkalommal barlangba.Nekem nagyon szépen kitisztult(rendesen le is betegített),de a fiacskámnál semmi nem történt.Volt aki azt mesélte,hogy 3hónap után indult meg a gyerekének.Én ettől eltekintve nagyon jónak tartom,csak sajnos már nem tudom meg oldani.Az inhalátorba szalvusz víz helyett,fíz.sót szoktam kiíratni az orvossal,nekünk az sokkal hatásosabb.Jobbulást!
2010. márc. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!