Járt közületek valaki Dr. Ládi Szabolcsnál?
Gondolj bele: Ládi Szabolcsnak nincs rendelője, nyilvános elérhetősége, csak áttételes úton, innen-onnan lehet megtudni a telefonját. Orvosként nem praktizál, a tevékenységéről csak pletykák terjengenek. Nincs komolyan vehető tudományos munkássága, amivel állítólag kezel (B17)Magyarországon nem engedélyezett készítmény.
Pletykaszinten halottam, hogy kért már el 1.000.000 Ft-ot is kezelésért, ez persze nem megerősített info, nem tudni, igaz-e, de elgondolkodtató.
Kerüld el, kuruzsló, nincsenek igazolható eredményei.
Cáfolom az előttem szóló rágalmait. Ez mind csak rosszindulatú pletyka. Én többször is jártam nála. Van rendelője, telefonszáma, és nem csak B17 -tel dolgozik, csak bizonyos rákoknál. Mellesleg az Amigdalina legális szer, Ausztriában patikában lehet kapni.
Ládi soha nem húzta le egyik betegét sem. Legutóbb, amikor nála jártam 20 000 Ft volt egy két órás vizsgálat és vizit. Szerintem ez tisztességes. Nagyon sok gyógyult betegét ismerem, és szerintem nagyon jó diagnoszta. Sajnos sok valótlan pletyka kering róla, mert sok kemóbarát orvosnak szúrja a szemét. Mellesleg számtalan kutatásban vesz részt Paul Clayton professzor csapatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!