Magas vérnyomásra szedek gyógyszert, ezt szeretném mellőzni teljesen! Galagonya teát és fehér fagyöngy teát ihatok e egyszerre?
Megpróbáltam én is amennyire lehet,lecsökkenteni a gyógyszereket,de egy szint alá egyszerűen lehetetlen lemenni.
Megpróbáltam amit csak találtam természetes dolgot,és olyan 1-2 hétig talán sikerült -sajnos csak keveset,fokozatosan - csökkenteni a gyógyszereket.Utána megint szükségem volt a minimális átlagos szintre.
Teákat még nem próbáltam,de most hogy láttam ,meg fogom próbálni ezeket.
Kedves kérdező;ahogy kerestem,hogy milyen teával próbálkozzak,kiderült,hogy -eddig- mind tartalmazza mind a kettőt.
A fehér fagyöngyöt is,meg a galagonya virágos ágvéget is.
Szóval szerintem,igen,biztos lehet mind a kettőt egyszerre inni,el is adják úgy.
Én magas pulsusszámra, heves szívdobogásra,változókori panaszokra,idegességre kerestem gyógynövényt, és a fehér fagyöngy -galagonya tinktúrát találtam legmegfelelőbbnek.
A citromfű, orbáncfű is jó mellé, mert nyugtat,és magas vérnyomásban az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!