Az orvosok szerint állandó mandulagyulladásom van, és ezért a közeljövőben ki kell venni. Erre tényleg nincs semmi más megoldás, csak a műtét?
nekem is ez volt, és 2 éve vették ki, akkor voltam 14 éves, minnél hamarabb annál jobb, a fiatal szervezet könnyen átvészeli ezt
nem volt egy leányálom, de mit ne mondjak jobban viseltem mint aki 40-50 évesen vetette ki
fájdalomcsillapítókkal nagyonjól lehet bírni az utána következő 2-3 hetet
Sokat olvasok a neten mindenféle egészségügyi cikkeket.. Ezzel kapcsolatban nemrégiben azt olvastam, hogy a mandula, az olyan, mint egy szűrő, vagy őrszem. Vagy képzeld el úgy, mint egy légyfogót. Magába gyűjti a szervezeted számára káros, veszélyes baktériumokat, hogy a még fontosabb, életfontosságú szerveidet védje. Nem biztos, hogy az a jó megoldás, ha kiveteted!
Sajnos, abban Neked kellene tovább kutatni, hogy hogyan tudod viszont a mandulagyulladásodat kikezelni. Az vagy , amit megeszel-mondják a 21. század sikeres gyúgyitói. De ha belegondolsz, én pont ma tettem- akkor csak nézz meg egy növényt! Kap elegendő fényt, napot? Milyen a talaja? Kizsigerezett, százéves, táplálékban szegény, nem megfelelő fajtájű földben csak kinlódnak a virágok is! Mig, ha gondosan itatod(locsolod),eteted, tápanyagot teszel a locsolóvizébe, hamarosan boldogan hálálja meg a törődésedet!Kicsit olvass utána , mi hiányozhat Neked!Nézz uténa annak is, hogy a tejtermékek mennyire ajánlottak a mai ujutasok szerint, a margarin, esetleg netán a husfélék is. Kicsit még kutatnék helyetted.
(Én mással kapcsolatban kutatgatok, a lányomnak nem meggyógyitható bőrbetegsége van... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!