Gyomorrákra kizárólag alternatív terápiás javaslata van valakinek?
'Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezt elfogadni'
akkor ne fogadd el, halj meg boldogan.
Azt ugye tudod hogy az eleteddel jatszol?
ha nem fogadod el az orovosod diagnozisat, menj el egy masik orvoshoz, masik korhazba.
Akkor ne köszönd meg, nem töröd össze a szívem.
HA nem bízol az orvosokban,akkor ne csak most ne bízz bennük. Miért engedted meg a műtétet, ha te annyira okos vagy, ők meg nem értenek hozzá és még rosszat is akarnak?
Az isten mentsen meg minden orvos az ilyen betegektől.
Rengeteg olyan rosszindulatú betegség van aminek nincs semmi előjele, vagy olyan minimális, hogy a beteg csak akkor veszi észre, ha már tényleg késő. (Az orvosok nem viccből papolnak a megelöző szűrésekről.)
Szerintem mielőtt lehuleznéd az orvosaidat gondold ezt végig, menj el máshová, kérj másod, harmadvéleményt, és ha nem erősítik meg az első diagnózist 100%-osan akkor ítélkezz, és kezd házipatikai módszerekbe.
T. 9.!
A szövettan csak annyira pontos, hogy a gyomor mellett zárójelben megjegyzi, hogy ha az nem akkor lehet a tüdőben és a mellben is a primer daganat! A műtét előtt voltam ct-n,valamint készült több felvétel a tüdőmről ultrahang a mellemről! Ha e helyeken lett volna valami gyanú, akkor azt gondolom, csak megsúgták volna! Úgyhogy ezekhez képest vagyok totál bizonytalan és nem a saját okoskodásomon van a lényeg! De mivel éppen az én bőröm van vásáron, így baromira nem mindegy, hogy minek ugrok neki és mikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!