Influenza, megfázás, torokgyulladás megelőzésére, kezelésére milyen természetes gyógymód vált be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 10:50
1/7 anonim válasza:
Sok tea , rengeteg méz kanalazva , nyers lila -fokhagyma , só nélküli leves nyers zöldségekkel és markáns fűszerekkel , melasz , sok gyümölcs . Cukor , só , fehérje fehér liszt szüneteltetése .
2/7 anonim válasza:
Gyakori orrmosás, kézmosás, gyömbér, méz, tea. Ha már elkaptad fehérjét ne egyél sok folyadékot igyál, ha böjtölsz hamarabb átut rajtad.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Az orrmosást te hogyan, mivel végzed?
2015. febr. 9. 16:31
4/7 anonim válasza:
Évek óta mindennapi teába egy evőkanál méz.De csakis akkor amikor már csak langyos ,mert különben semmit nem ér.
6/7 anonim válasza:
nekem az egészséges életmód vált be, bár a stresszel nem állok valami jól, pedig azzal is kéne foglalkozni, de az étkezésem az kb. kifogástalan, odafigyelek, hogy a szervezetem lehetőleg minden tápanyagot megkapjon, és ami meg nem kell neki, azt nem viszem be. szoktam direktben gyömbért enni, az nagyon hatásos.
folyamatosan kell jól táplálkozni, nem kampányszerűen.
7/7 anonim válasza:
Vöröshagyma, fokhagyma, zsálya, méz, kakukkfű, kamilla, menta, hársavirág, bodzavirág, chilli, pálinka, forró fürdő. Sok alvás, főleg a bodzavirág tea után. Vöröshagymát nyersen is éve, csípős mustár. És több liternyi citromos tea vagy limonádé, gyömbérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!