Mivel csökkenthető a vérnyomás gyógyszer nélkül? Milyen természetes szerek vannak rá?
a fokhagyma a legjobb (legyen az igazi vagy kapszula) mert az nem csökkent, hanem optimalizálja a vérnyomást.
(kapszulástól nem leszel büdös ::)
Ahogy az egyik válaszadó írta, a vérnyomással nem szabad játszani, abban viszont nem értek egyet vele, hogy a legjobb a gyógyszer. Ugyanis a vérnyomás csökkentők soha nem oldják meg a betegség okát, csak tünetileg kezel.(Ami persze megóvhat egy agyvérzéstől, persze ennek megvan az ára, ha a mellékhatásokat nézzük..)
Ezért a megoldás az életmód váltás lehet. Egészségesebb, minőségi táplálkozás, több mozgás, kevesebb stressz. Fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás is. (Nem ásványvíz) Ajánlanám a lúgosítást is -én báziukus port iszok egy ideje, és lám, lement a vérnyomásom.
A magas vérnyomás okának kiderítése és kezelése lehet a megoldás -ami legtöbbször lelki ok.
Mindenesetre ha gyógyszert szedsz, ne hagyd abba magadtól. Segíthet a fokhagyma kivonat, a halolaj kapszula ahogy már írták.
Kedves utolsó Válaszoló! Mi az a bázikus por?
Még sose hallottam róla!
Én most hétfőn halottam ezt: 3dl 96%-os orvosi alkohol meg 3fej foghagyma. Az alkoholba belepréseled a foghagymát és 1 hétig hagyod, h érlelődjön, ezután leszűröd és vízzel keverve (vízbe csepegteted). Akivel beszéltem annak bevált és azóta nincs problémája a vérnyomásával.
Csak annyi a nehézség a dologba, h 96%-os alkohot esetleg csak nagyon jó gyógyszerész ismerőstől tudsz szerezni mert forgalomban nem lehet kapni csak 60 pár %-osat.
De amúgy a foghagyma az a legjobb és az eredetei foghagyma nem a granulátumok.Am biztosan azok is tartalmaznak valamennyi hatóanyagot, de a te amúgy is természetest kérdeztél. A foghagymával meg arra kell odafigyelni, h van aki hajlamos arra, h ízzadás közben a szervezete a hagyma illatát is kibocsájtja és kellemetlen.
Remélem tudtam segíteni.
Jobbulást!
Ez az előbbi recept tisztára olyan, mintha erőspaprikát oldanál fel pálinkában. Hatása hasonló...
A foKhagymát én is előszeretettel ajánlom (K-val írandó)!
: Napi 4 gerezdet apríts fel teljesen és 10 percen belül fogyaszd el, csak akkor fejti ki jótékony hatását. Erről van néhány korábbi téma is, amit ajánlok figyelmedbe:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Ha kérdeznél, írj!
Üdv: EE
Kedves EE!
Köszönöm a válaszodat!
Irtam Neked privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!