Napok óta a bal kezem zsibbad mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Olyan mintha ilyen hangyák mászkálnának a tenyerembe.
mitől lehet ez vagy mit lehetne tenni ellene?
már alig érzem, teljesen élettelen, ha kinyújtom akkor így remegnek az ujjaim, de csak a bal kezembe
nem erőltettem meg, nem csináltam vele semmit
Segítsetek!
2010. febr. 7. 11:32
1/4 anonim válasza:
Keringési probléma állhat a háttérbe.Vagy észre sem vetted és elfeküdted a bal kezedet, és olyan ideget nyomhattál el, ami végig blokkolja a keringést benne. Jobb lesz holnap orvos után nézni.
2/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy megerőltetted, de az is meglehet, hogy rossz a vérkeringésed.Több oka is lehet, ha holnap nem múlik el mindenképpen menj el a háziorvosodhoz, de semmiképpen ne idegeskedj.Lehet, hogy feszültség okozza.
3/4 anonim válasza:
Érdemes kimasszíroztatni szakemberrel. Írtam neked levelet.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
hmm hát feszült szoktam lenni, de ilyen még nem volt
2010. febr. 7. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!