Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért zsibbad napok óta a bal...

Miért zsibbad napok óta a bal kezemen az új begyek és a fél tenyerem? Egész nap érzem nem úgy mintha elfeküdtem volna. Tudok vele fogni csak érzem a zsibbadást ez mitől lehet? 23+4hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez sajna a terhességgel jár. Nekem is zsibbadt, beszélj a védőnővel, hátha tud segíteni.
2009. febr. 18. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy vizesedsz, biztos már a gyűrűk is nehezen mennek fel. A szövetek közt lévő víz össze nyomja az ereket, s nem tud rendesen áramlani ezért zsibbad. Azt ajánlják hogy só, és fűszerszegényen kell étkezni, hátha beválik, ill, masszírozhatod is.
2009. febr. 18. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még eddig nem is híztam sokat se 4kg csak a pocim nő de az már akkora nem tudom hogy vizesedek-e azt honnan tudom?Ékszereket nem hordok egyáltalán.
2009. febr. 18. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt! Először csak az ujjbegyeim zsibbadtak.. azok is csak éjjel. Aztán már nappal is hangyásodott az egész. Aztán a karjaim éjjel. (Akkor már tényleg nem jöttek fel a gyűrűim) De ekkor még mindig jól éreztem magam. A robbanásszerű változást a 31.hét hozta. Akkor tűnt el a bokám. Aztán egy hét alatt úgy bedagadtak a lábfejeim, hogy azóta alig mennek rám a cipőim. Néhány már reménytelenül nem is jön fel. Azóta térd alatt dagad minden, már a bőröm is tisztára kifényesedett... És mindezt 3 hét alatt. Azon tűnődöm, a maradék 6 hétben mi jöhet még? Már azt várom, hogy a lábfejemen mikor kezd majd szétrepedni a bőr. (Ez persze abszurd) Ja, és eddig semmi sem használ. Se a pihentetés, se a felpolcolás. Se a vízhajtó hatású cuccok. A járkálás, ha sikerül cipőt húznom, akkor az kicsit lejjebb viszi ugyan, de amint megjövök, és leveszem a cipőt, visszadagad minden.

Sokáig hülyén néztem a védőnőre mikor a csuklóm környékét nyomogatta, és azt figyelte, az ujja nyomai milyen hosszan látszanak meg, de már tudom, hogy ennek a jeleit kereste. (Bokánál elvégezve ugyanez) Mostmár akár a combomat is megnyomhatom, pár másodpercig ott is kiválóan látszik. Minél tovább látszik, annál vizesebb vagy.

Ha találsz valami megoldást majd erre, feltétlen értesíts!

Egy 33+6 hetes kismami

2009. febr. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!