Homeopátiás szer jó az ilyen betegségekre?
Télleg úgy van hogy a homeopátiás gyógyszerek(gyógykészítmények)rendbehozzák a hormonokat?
11-éves lány vagyok.Sz
őrös vagyok.Rednbehozza ezeket a hormonjaimat a homeopátiás gyógyszerek??
16:26 fájna neked, ha a kérdezőnek használna a homeopátia?
Mióta a kisfiam megszületett (lassan 4 éve), csak homeós gyógyszereket használunk- már ha kell, mert ebben a szezonban (ááá, biztos nem a homeós immunerősítőnek köszönhetően) egyszer sem volt beteg.
A homeopátia nem több jó drágán árult placebónál.
Aki azt hiszi, hogy attól gyógyul, az örüljön, mert remek immunrendszere van. Jelzem nekem is, és a legtöbb embernek. Ritkán vagyunk betegek, és ha mégis, a legtöbbször néhány napos pihenés segítségével kigyógyulunk. Bizony, az emberi szervezet már csak ilyen csodálatos tud lenni. Még homeo nélkül is...
Utolsó!
Abban igazad van h pihenni kell, de abban nincs h nagyon drágák ezek a szerek. 5-600 forint a boironos és az hónapokig elég. Nekem segítenek és innentől fogva nem igazán izgat h placebó e vagy nem. Még ha placebó akkor is inkább ezt szedem mint a kémiai gyógyszereket mellékhatásokkal. (persze van amikor nem lehet elkerülni,ezt aláírom) Lehet h elsőre nem sikerül eltalálni a szert amire szükség van, erre való a homeopata orvos. És ma magyarországon -ha jól tudom- homeopata, csak orvosi végzettségű ember lehet.
Én többfélét is szedek és segít.
ezt az oldalt ajánlom a kérdezőnek. válassza ki a tünetet és az alapján olvassa végig a szereket amit kidob. A leginkább rá jellemző dolgok alapján döntsön melyik, vagy esetleg egyik sem, ha nem akarja.
Képzeljétek!!
Segített! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!