Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Homeopátiás szer jó az ilyen...

Homeopátiás szer jó az ilyen betegségekre?

Figyelt kérdés

Télleg úgy van hogy a homeopátiás gyógyszerek(gyógykészítmények)rendbehozzák a hormonokat?

11-éves lány vagyok.Sz

őrös vagyok.Rednbehozza ezeket a hormonjaimat a homeopátiás gyógyszerek??

2010. febr. 3. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
1 próbát megér.nekem helyrehozták :)
2010. febr. 6. 23:59
 2/8 anonim válasza:
A homeopátia áltudomány, a homeopata "orvosok" enyhén kifejezve csalók. A problémáddal fordulj a háziorvosodhoz, ő megadja a szükséges tájékoztatást.
2010. febr. 13. 16:26
 3/8 anonim válasza:

16:26 fájna neked, ha a kérdezőnek használna a homeopátia?

Mióta a kisfiam megszületett (lassan 4 éve), csak homeós gyógyszereket használunk- már ha kell, mert ebben a szezonban (ááá, biztos nem a homeós immunerősítőnek köszönhetően) egyszer sem volt beteg.

2010. febr. 15. 08:52
 4/8 anonim ***** válasza:
én is használom őket és segítenek. Míg a kemikáliáktól mellékhatások jöttek elő...:S
2010. febr. 20. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:

A homeopátia nem több jó drágán árult placebónál.

Aki azt hiszi, hogy attól gyógyul, az örüljön, mert remek immunrendszere van. Jelzem nekem is, és a legtöbb embernek. Ritkán vagyunk betegek, és ha mégis, a legtöbbször néhány napos pihenés segítségével kigyógyulunk. Bizony, az emberi szervezet már csak ilyen csodálatos tud lenni. Még homeo nélkül is...

2010. febr. 25. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Abban igazad van h pihenni kell, de abban nincs h nagyon drágák ezek a szerek. 5-600 forint a boironos és az hónapokig elég. Nekem segítenek és innentől fogva nem igazán izgat h placebó e vagy nem. Még ha placebó akkor is inkább ezt szedem mint a kémiai gyógyszereket mellékhatásokkal. (persze van amikor nem lehet elkerülni,ezt aláírom) Lehet h elsőre nem sikerül eltalálni a szert amire szükség van, erre való a homeopata orvos. És ma magyarországon -ha jól tudom- homeopata, csak orvosi végzettségű ember lehet.

Én többfélét is szedek és segít.

[link]

ezt az oldalt ajánlom a kérdezőnek. válassza ki a tünetet és az alapján olvassa végig a szereket amit kidob. A leginkább rá jellemző dolgok alapján döntsön melyik, vagy esetleg egyik sem, ha nem akarja.

2010. febr. 26. 13:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Képzeljétek!!

Segített! :D:D:D

2010. márc. 25. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Végülis, hogy kinek mi a drága, maga dönti el. Arra írtam, hogy drága, hogy ahhoz képest, amennyi hatóanyagot tartalmaznak. Mert akkor 0Ftba kellene kerülniük. Annál ugye végtelenszer drágábbak. Az előállítási költségükhöz képest is nagyon drágák. De igaz, a hitet meg kell vásárolni. Ott az egyházadó is..:)
2010. márc. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!