Haho.! Segitenetek? Nem vagyok fejfajos de tegnap este ota faj a fejem lehdt front erzekeny lettem vagy migrenes? Tippek fejfajas ellen?
Front érzékeny lennél már tudnál róla.
Két jellemzően lehetséges ok van általában a fejfájásra, a vérnyomás túl alacsony vagy éppen magas.
Gyógymód? Igyál egy kávét ha attól jobb, akkor leesett a vérnyomásod. Ha jobban fáj, akkor pedig magas volt.
Ha nem a vérnyomás a ludas, akkor viszont érdemes kivizsgáltatni.
De ha vérnyomás, és rendszeresen visszatérő vendéggé válik, akkor is érdemes kikérni az orvos véleményét.
Lány vagy?
Ha igen, akkor köze lehet a havi ciklusodhoz is. Sok nőnél a ciklust megelőző héten már fáj a feje, ami az ösztrogén csökkenésével magyarázható.
Okozhatja stressz is. Vagy kialvatlanság. Frontra bármikor érzékennyé válhatsz.
A hirtelen kávé ivás nem feltétlenül jó ötlet, mert ha magas vérnyomás miatt fáj, csak nagyobb bajt tudsz okozni magadnak.
Egyébként ha nem szeretnél gyógyszert bevenni, akkor hideg vizes ruhával borogasd a halántékod és a tarkód. Nekem szokott segíteni egy mentás masszázsolaj is.
Ittál elég folyadékot? A fej könnyen megfájdul dehidratáltság esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!