Használt valaki homeopátiás golyókat pici baba hasfájására. Pl: chamomila. Ha igen, melyiket, milyen adagolásban és bevált-e?
De mázlim van, hogy nem vagy az egyik szülőm.
Légyszives szeresd inkább a gyereked, és menj el leérettségizni, hogy legközelebb ne higgy ilyen hüyleségben.
Erősen ajánlott a fizika, meg a biológia, mint tantágy.
És amikor olyasmiről tanulsz, hogy a viznek van memóriája, gyorsan üsd magad arcon, hogy mihamarabb felébredj a rémálmodból.
Nekünk a Colocyntis vált be. Ch30-as napi 3x3bogyó. Doki írta fel.
Az elsőnek: ezelőtt 5 évvel én is ezt mondtam volna...Most már bekerített a hp, és megbabonázott. Lehet, hogy újra kellene érettségiznem? Vagy az egyetemet újra járni?...
Mindenesetre a puding próbája az evés. És 5 éve nem vagyok hajlandó mást enni vagy etetni a gyerekeimmel. Hogyis úszhattuk ezt meg kórház nélkül és maradandó károsodás nélkül - nem tudom. Esetleg te majd felvilágosítasz.
A homeo egy nagy kamu.
Annyi idő alatt magától is meggyógyul egy gyerek, mint vele.
5.nek: olvasgassátok a szkeptikus oldalaitokat ,mert sajnos még ott is bevallják vezetőitek, hogy annyira mégse igaz az a nincs benne semmi:D [link]
illetve azzal, hogy bevettek 50 adagot egyszerre maximum a homeopátia azon állítását igazolták, mely szerint nem lehet ilyen formában túladagolni:) bravó!!
Láttál magától elmúlni tüszősmandula gyulladást 1 nap alatt?, mert én igen csak nem antibióval :)
8-nak
PLACEBO ! A nagy többségnél pedig még az se.
Ajánlom a mágneses karkötő, meg a fogyókúrás csodapirula mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!