Nagyon elaludtam a nyakam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Borzasztóan fáj, szinte elájulok annyira. Még ha nem is mozgatom, akkor is fáj. Már bekentem kenőccsel, ami elvileg segít, és félórája bevettem 2 cataflam-v tablettát, de SEMMI. Rohadtul idegesít hogy csak itt szenvedek, és nem tudok mit csinálni. Valami más módszer?
Válaszokat köszönöm.
2014. okt. 18. 14:54
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon jot tesz ilyenkor ha massziroznak, a nyakad elvileg ha megprobalod elforditani, egy csikban faj a lapockadig, ezt a vonalat kell kimassziroztatni valakivel. Nekem egyszer richtofit sportkremmel masszirozta a ferjem de vagy 20 percen keresztul legalabb 50%-ot javitott rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Ha hazaer anyukam, ot megkerem hogyasszirozza meg.
2014. okt. 18. 15:49
3/4 anonim válasza:
Remélem azóta javult. Amúgy a masszázs is nagyon fáj, de ha kibírod sokkal jobb lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tenyleg sokkal jobb:) koszonom a valaszt!
2014. okt. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!