Mi szárítja le gyorsabban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki tudna nekem segíteni a sebek gyors leszárításában, eltávolításában? Hétfőre már csak olyan pici sebet akarok látni az arcomon, amit alapozóval simán eltudok tűntetni!:) Valakinek ötlet?:)2010. jan. 23. 10:28
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt kihagytam, hogy itt hétvégén nincs nyitva gyógyszertár és nincs kedvem sehova elmenni azért, hogy vegyek most rá valamit! Valami itthoni gyógymód? Most jelen pillanatban neogranormon vagy valami ilyesmi kenőccsel van bekenve:)
2010. jan. 23. 10:39
4/8 anonim válasza:
A sebeknek megvan az idejük, ezen nem lehet vágyakkal segíteni. A Neogranormon teljesen jó, folytasd tovább.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként még valami otthoni kotyvalék vagy valami ?! remélem értitek mire gondolok?:S (pl. citromlé...vagy akármi)
2010. jan. 23. 14:44
6/8 anonim válasza:
mmmm... ha randid van és amiatt parázol, nyugodj meg, a férjemmel az első randinkon akkora herpeszem volt hogy elhúzta a fejem, és észre se vette. Azóta is ezen röhögünk. Amennyire csak lehet, légy természetes, a vakolat a rosszabb megoldás szerintem, főleg ha fiatal vagy, ilyenkor a lányok még olyan üdék maguktól, kár lenne lealapozóznod ezt.
A fogkrém meg a neogranormon is jó ötlet, a fogkrém magába szívja a nedvességet ezért szárít, a neo viszont hámosít és gyógyít, talán inkább ez utóbbit javaslom. Egyszerre csak egyet:)
És ne feledd: fiatal az, aki nem tudja, hogy a "régi szép idők," az most van.
:)
7/8 anonim válasza:
Remélhetőleg már elkésett az utolsó válasz, és rég meggyógyult azóta az a seb. :-DDD
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen kicsit elkésett =D Am. nem randi volt :(
2010. ápr. 2. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!