Hölgyeim, ki hogyan gyógyítja otthon hüvelygombáját?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem elég gyakran van gombás fertőzésem. Itthon gyakran főzök cickafarkfű teát, de az sem segít mindig...
Ki mit szokott tenni saját egészségéért?
2010. jan. 19. 11:05
1/10 anonim válasza:
veszel hüvelykúpot a gyógyszertárban,nem kell szégyelni,és legalább nem jön vissza a fertőzés.
2/10 anonim válasza:
menj orvoshoz!!!! én kb másfél évig szenvedtem hol orvossal hol nélküle míg nőgyógyászt váltottam aki végre rendesen kivizsgált és kiderült h nem is olyan kicsi a baj!!!!
4/10 anonim válasza:
az a cickafarkfű tea semmit sem ér. vegyél canesten combit gyógyszertárban, mosd ki magas hőfokon az összes fehérneműdet, vasald is ki utána, néha vegyél kamillás ülőfürdőt, kevés tengeri sót is szórhatsz bele, igyál gréfrutmag cseppeket, és egyél meg esténként egy gerezd fokhagymát.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2010. jan. 20. 16:51
7/10 A kérdező kommentje:
BUNKÓ!!! Remélem tudja az illető kire gondoltam!
2010. jan. 29. 13:07
8/10 anonim válasza:
szerintem az ilyen fel se fogja, hogy neki szól...
Én is azt tanácsolom, hogy menj el nőgyógyászhoz, mert ha ilyen makacs a fertőzés akkor talán komolyabb, mint amennyire gondolnád.Nem akarlak megijeszteni csak jobb félni, mint megijedni!
Jobbulást
9/10 anonim válasza:
aloe vera gelly-ből (zöld krém) készítek kúpot, néha propolis krémmel felesben
+
sűrűn fújom first-tel
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Minden jót kívánok mindenkinek! :-)
2010. febr. 16. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!