Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ma voltam laborban és nagyon...

Ma voltam laborban és nagyon magas a koleszterin és triglicerid szintem, mivel csökkethetném gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 21:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
34%

Sokan nem tudják, de a koleszterin a szervezet válasza a túlzott ásványianyag fogyasztásra. Amikor a szervezetből kifogy az ásványianyag, elkezd az érfalakból is elvonni, ekkor keletkezik a koleszterin, hogy megvédje az érfalakat az elvékonyodástól. Tehát azt javaslom, töltse fel alaposan a szervezetét mindenféle ásványi anyagokkal, és fogyasszon sokkal több zöldséget, és kevesebb húsfélét. (a savasodás köti le ezeket az anyagokat a szervezetben, a zöldség lúgosít) Ha további kérdése van, írjon privátba, szívesen segítek a megfelelő ásványianyag-pótlás kiválasztásában is!

Üdv: Judit

2010. jan. 25. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, és mindössze 47 kilogramm..Soha életemben nem voltam nagy hús evő..és mégis 6,9 volt a koleszterinem.. a diéta nekem nem jött be, lehet azért mert amúgy sem nagyon ettem azokat az ételeket amiket kerülni kellett volna..Nekem a mozgás segített nagyon nagyon sokat ! csak ajánlani tudom..ha csak heti 2-3 alkalommal egy 25 perc bele fér, az már szupi!
2010. máj. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!