Szaisztok! 180 cm magas 59-60 kilos 17 eves fiu vagyok. Egy fel centis bemelyedes talalhato a mellkasom kozepen. Feltem hogy ez tyukmell, esetleg mas. A bordaim is kilatszanak elegge vekony vagyok. Lehet hogy a kis sulyom miatt latszik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 21:07
1/3 anonim válasza:
Hát az lehet, hogy tölcsér mell. Elég magas vagy és vékony. Nem ártana úszni, amilyen gyakran csak teheted. Az erősíti legjobban az izmokat. Ha az izmok fejlődnek, tovább nem mélyül a mellkasod, sőt az izomzat miatt kisebbnek fog tűnni. (teljesen eltűnni nem fog, csak nem súlyosbodik) Ha nincs uszoda a környéken, akkor kezdj el edzeni. Edzőterem mindenütt van már manapság. Ha nem akarsz rá költeni, akkor otthon is edzhetsz. Csak pár súlyzó, egy húzódzkodó kell hozzá és persze kitartás.
2/3 A kérdező kommentje:
Ertem .Ugy hallottam a mellizom gyakorlatok es a mellizom edzese javithat a dolgon.Ha esetleg felszedek + sulyt akkor nem fog latszodni,tovabba nem fog problemat okozni ha edzek?Feltetlen elszeretnek menni ortopedushoz csak meg nem vettem ra erot....
2014. szept. 10. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!