Ferencsik féle citromkúra tényleg hatásos méregtelenítő és fogyasztó hatású?
A citrom lehet h savas, de a szervezetben lúgosító hatást vált ki.
Elkezdtem, ma volt az 5. napom, 6 citrommal. Étvágyat tuti csökkenti, máskor normál adag ebédemnek, vacsorámnak a felét tudtam megenni. A gyomromnak kutya baja (kopp-kopp), a csuklóm kezd kikészülni a sok csavargatástól :). Kíváncsi leszek, hogy a mérleg mutat-e majd valamennyi mínuszt.
A c-vitamin nagyon jó antioxidáns és sokat segít a fogyásban. A citromnak lugosító hatása van.
Lásd még melyek azok, amelyek lugosítanak:
Lúgos elektronokban gazdag étel (a legjobb):
Babok, hüvelyesek: szójadió, szójabab, szójagranulátum
Ital: lúgos víz (Szentkirályi szénsavmentes ásv.víz.)
Fűszer: lúgosító folyékony só, kelta só, pirospaprika, Cayenne bors, fokagyma, gyömbér, hagyma
Zsírok: csak hidegen sajtolt a jó
Gyümölcsök: banán, ananász, mazsola
Tej,tejtermék: emberi anyatej
Gyökerek: cékla, retek, gyömbér
Magvak:tökmag
Zöldségek: fűfélék, csírák, szójacsíra, uorka, kelkáposzta, petrezselyem, paradicsom, avokádó, zöldbab, sóska, spenót, fokhagyma, zeller, káposzta, fejes saláta, paprika, brokkoli, okra,burgonya
Lúgosság szempontjából még jó:
Babok, hüvelyesek: Lencse, tofu, szójaliszt
Ital: desztillált víz
Fűszerek: gyógynövények, legtöbb fűszer
Zsírok: olíva olaj, kókuszolaj, avokádó olaj, halolaj, lenolaj, tőkehalmáj olaj
Gyümölcsök: lime, citrom, grapefruit, kókusz, meggy
Gabonafélék: hajdina, tönkölybúza
Tej,tejtermék: kecsketej
Dióféle: mandula
Gyökerek: édesrépa, torma, fehérrépa, sárgarépa
Magvak: szezám, római kömény, édeskömény
Édesítők: stevia, cikória
Zöldségek: kelbimbó, borsó, spárga, articsóka, karfiol, cukkini, rebarbara, póréhagyma, karalábé, snidling
Természetesen ezeket nem magamtól találtam ki, még valahonnan internetről mentettem le.
"Lúgos elektronokban..."
Most kíváncsi lettem arra a cikkre, amiben ezt leírták, meg hogy mi ennek a tudományos magyarázata, mert ez nekem első ránézésre jó nagy baromságnak tűnik.
és mutatott valamit a mérleg?? :):)
( ÉN is mosz kedztem el , támogatom! nagyon jó! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!