Létezik hatásos, nem túl drága méregtelenítő kúra?
Figyelt kérdés
Találtam nagyon sok fajta kúrát a neten, de nem tudom, hogy melyik a leghatásosabb. Tapasztalatok? Linkeket is elfogadok, ahol le van írva, hogy hogy kell csinálni a kúrákat.:)
Köszi
2010. máj. 19. 15:41
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
2010. jún. 8. 21:17
3/7 anonim válasza:
anyu most csinálta egy héti a juharsziruposat. pontosan nem tudom, mit hogy, de a neten biztos van valami. annyit tudok, hogy citromot kellett hozzá keverni, meg még valamiket. fogyott is és méregtelenített is.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb megoldás ez: sok-sok zöldség és gyümölcs, és rengeteg víz, zöld tea, ilyesmik...
Lehet, hogy nem olyan "hállivúúdi", de mindenképp hatásos.
5/7 anonim válasza:
Colonix béltisztítás Dr Natura a legjobb béltisztító, méregtelenítés
Ezt másold be a Gogle-ba!
ERŐS idegzetűeknek ajánlva!
6/7 anonim válasza:
23:50 -> tyűha :D Bár nem mondható "nem túl drágának", de egyszer talán még én is kipróbálom :)
Apropó: te próbáltad?
7/7 anonim válasza:
Tyűha vagyok!:D
Sajnos nem próbáltam,de hiszek a jóhatásában!Majd ha sokat keresek és megérem...én is kipróbálnám..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!