Milyen "jó ízű" teakeverékek vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék teakeveréket készíteni, csak általánosat. És vannak olyan teafüvek amelyek nem kimondottan finomak, édesek. Milyen füvekkel lehet javítani az ízt?2014. júl. 23. 17:33
1/3 anonim válasza:
én a fekete tea ízét nagyon szeretem, isteni! :) csak ha túl sokáig hagyod ázni, akkor keserű lesz és nem olyan finom, szóval hogyha kipróbálnád, akkor erre figyelj!
2/3 A kérdező kommentje:
igen csak nem is annyira magamra gondolva írtam ki ezt a kérdést. Mert másokat is szerentnék megkinálni és nem szeretném ha fanyarognának, hanem az ízét valami ha el tudná nyomni
2014. júl. 23. 19:52
3/3 szakor válasza:
Tegyél bele borsmentát, az ismerős "rágóízt" ez adja. Édesíteni pl. édesgyökérrel lehet. Gyógynövényboltokban lehet kapni. De vannak még más aromás növények is, kérdés milyen jellegű ízt akarsz adni a teának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!