Vállfájás kezelése?
Előfordulhat hogy ízületi probléma, akkor viszont ajánlott elmenni orvoshoz. Apámnak is fájt a válla, és annyira súlyos volt, hogy műteni kellett, de még pont időben elment orvoshoz.
Ha nem a csontoknál van probléma, hanem az izomzatban akkor fennállhat gyulladás, vagy csomó. Ha sokat sportolsz, akkor valószínűleg az is kiválthatja. Javaslok egy kis masszírozást, és akár salonpas tapasszal, vagy flector tapasszal is be lehet ragasztani a problémás területet. De még javaslom a flector gél, amit jól el kel masszírozni a problémás területnél. Ha gyulladásról, vagy csomóról van szó, akkor ezek segíteni fognak
Vállamat több hónap alatt, de teljesen helyrehozták a Reumatológián. Kaptam beutalót (egymás után) gyógytornára 10 alkalomra, ott meg is tanítottak egy-két jó mozgás-sorra, kaptam gyógymasszázst, választhattam, hogy hová, olyan helyre mentem, ahol úszni is lehetett (pl.Lukács..)
Felírtak egy tubusos krémet, számos kisebb fájdalomra is jó,FASTUMGÉL a neve. Tényleg jó, pl. derékfájásra is.
Jobbulást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!