Seprűvéna alternatív kezelése? Mi az oka, milyen megoldásai vannak?
Sajnos a történet szokásos: szegény vagyok, sokat dolgozok(12órás állómunka), az orvosokban már nem lehet bízni, de ugye pénzem nincs normális orvosra.
Mit tehetnék?
Ja és az ilyen varázslós megoldások persze nem érdekelnek, annyira hiszékeny nem vagyok.
Schüsssler-sók sokat segítenek.Calcium-fluoratum D12 +Silicea D12(ha nincs a szervezetben implantátum).Naponta 3x1 tablettát elszopogatni mindkettőből.Legalább 3 hónapon át(de lehet tovább is).Homeopátiás alkalmazási szabályok betartása mellett.
Mindent megerősít és rugalmassá tesz,ami kötőszövetet tartalmaz.
Én azt olvastam, hogy egyéb keringési probléma is állhat mögötte, hormonális dolgok. De akár a stressz is lehet az oka, bár ez amolyan divatos okráfogás. 1 hónapja voltam kivizsgáláson és a vesémmel elvileg nincs baj. Vérszegénység miatt lehet?
A Schüssler-sókról hallottam már, erősítenek minden kötőszövetet? Milyen homeopátiás szabályok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!