Gerincsérvem van. Adnátok nekem tanácsokat?
Nekem is volt gerincsérvem. Már nem éreztem a vádlim, a combom négy hónapig görcsbe volt, lábujjhegyre állni a bal lábammal nem tudtam. A fájdalom szinte elviselhetetlen volt, a gyerekeim öltöztettek és húztak fel az ágyból reggelente, mert képtelen lettem volna egyedül felkelni. Volt olyan, hogy apu kísért ki a lakásból, mert nem tudtam egyedül. Minden felkelés után kellett kb 1 óra séta a lakásba amire elviselhető lett a fájdalom, és egy kicsit könnyebben mozogtam.
Ennek ellenére nem engedtem műteni. Minden nap bementem dolgozni. Pultos voltam, fájdalomcsillapítón éltem. Egy milgamma injekció kúrát csináltam végig ami egy hetes volt. A doki hülyének nézett, hogy nem hagyom megműteni.
Ennek 5 éve.
Amit én tettem.
Nem feküdtem a fájdalom ellenére, hanem mentem és tettem a dolgom. A gerincsérv, akkor okoz kegyetlen panaszokat, amikor kitüremkedik a csigolyák közé, amik nyomják, stb. De ezt te is tudod.
Az egyetlen megoldás, ha nyújtasz. Legalábbis nálam ez vált be.
Egyszer voltam kiropraktőrnél, aki elmondta, hogy erőltessem a nyújtást, mert egyenesbe kell jönnie a gerincemnek.
Ezt tettem.
4 hónap kínlódás után így helyrejött. A furcsa az, hogy ahogy jött, úgy múlt el. Nyilván utána még éreztem néha, féltem is hogy visszatér, de szerencsére megtanultam odafigyelni magamra.
Azóta is minden nap tornázok, erősítem a gerincet körülvevő izmokat, hogy segítsenek a tartásban.
Szerintem kelj föl, bármennyire is fáj, és mozogj, mert különben tényleg vége, és műtét nélkül nem úszod meg.
Ha nem szedsz még milgammát akkor kezd el azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!