Bal lábba térdhajlatba sugárzó fájdalom csökkentése valószínű gerincsérvem van és nyomja az ideggyököt. L4-es 5ös csigolyánál?
Mindenféle képen gyógytornász felkeresése szükséges. Persze neki szüksége lesz majd ha igazi profi gyógytornászhoz mész az MR leletre. Ők újra megnézik a felvételt és az általuk kiállított szakvélemény alapján kezelnek.Nekem kopásom van, de már szinte tünetmentes. A sok ülés mindenféle képen kerülendő. A minőségi mozgás,tartóizmok erősítése és egy esetleges manuálterapeuta segíthet, de az IGAZI gyógytorna, ami legalább fél,de inkább bemelegítéssel együtt egy óra az hozhatja hosszú távon az eredményt. A gerincstabilizáló izmok anyagcseréje lassabb,így azok fejlődése is. Ezáltal a kiugrás szerű fejlődés akár hónapokig is eltarthat, így nem kell 2 nap után várnunk a csodát. Hozzá teszem nem is fog semmitől sem jönni, max ha nem kapsz egy szteroid injekciót, ami amúgy nem sok mindent old meg, de lehet ez is a kezelés egy része, gyógytorna mellé, ha olyan gyulladás van. Azonban ezt már csak a legvégső esetbe adják,mert sok mellékhatása ismert. Ezek a tények, a legjobb lenne igazi ezzel foglalkozó klinikát felkeresni, nem csak úgy besétálni a reumatológiára,mert engem pl elhajtottak, hogy mit akarok én ott ilyen fiatalon. Közbe meg majdnem olyan kopásom lett, hogy nem lehetett volna csillapítani a fájdalmat már. Addig kell menni, amíg az említett kezelést valaki nem alkalmazza, mert olyan nincs,hogy gyógytornára nincs szükség.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!