Mondanátok olyan gyógynövényeket, amiknek erős nyugtató, stresszoldó, szorongásgátló hatása van?
Figyelt kérdés
És drogériában stb is könnyen beszerezhető legyen...2010. jan. 1. 16:05
11/15 anonim válasza:
Énse találok munkát,és kb 2 hónapja vagyok munka nélkül, ami miatt sok problémám van, és rengeteg időm.. nekem a sportolás sokat segít, a lényeg hogy lekösd magad valamivel ami eltereli a figyelmet.
12/15 anonim válasza:
Vigyázz!
Én a Medazepham Q-tól pár éve gyógyszerfüggő lettem.
Kín keservek árán tudtam csak leszokni róla. Minden ilyen jellegű "gyógyszer" alattomos...mire úgy érzed hat, már hozzá is szoktál. Letenni pedig iszonyú nehéz.
Ha nincs munkád, írj nekem mailt.
Lehet tudok segíteni.
13/15 anonim válasza:
kamilla,macskagyökér...magne b6.de igaza van azoknak akik azt mondják kösd le magad...ha már nyugtatóztad magad a gyógynövények nem segítenek.
14/15 anonim válasza:
Lián.Azzal felakaszthatod magad.
15/15 anonim válasza:
A "Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni"c. könyvet ajánlom. Nyugtatókkal hosszútávon semmire sem mész, nem a problémáid gyökerét oldják meg. Meditálj, jógázz,koncentrálj a pozitív dolgokra. Tudom könnyű mondani, de tényleg minden hozzáállás kérdése, hiszen "a világ csak visszatükröződés."
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!