Mondanátok olyan gyógynövényeket, amiknek erős nyugtató, stresszoldó, szorongásgátló hatása van?
24 éves vagyok és az idegeim teljesen tönkrementek. Jártam szakembereknél, de nem tudtak segíteni. Lassan már ott fogok tartani, hogy az utcára képtelen leszek kimenni.
Nincs munkahelyem és nem kapok segélyt sem. Januártól nincs semmilyen jövedelmem. Még azok sem nagyon kapnak munkát akik mentálisan rendben vannak ...
Szia! Nekem annyira jól sikerült a stresszcsökkentésem, hogy azt reklámozni kéne!
Én is 24éves vagyok (fiú). Korábban orbáncfű kivonatot szedtem és semmi hatása sem volt+citromfű tea.
A suli utolsó évében eldöntöttem h nem izgatnak a jegyek, bár ugyanannyit tanultam, de vizsgák előtt "szándékosan" magamra erőltettem a nyugalmat azt mondogatva, h semmi értelme, max. csúszom egy félévet..
Nos, amióta elkezdtem könnyedebben vennia dolgokat azóta sokkal jobb tanuló lettem.
Ha nincs munkád az a legrosszabb időszak, próbáld hasznosan eltölteni az időd (pl. angolozás magadtól, kondizás, sportolás vagy találkozol másokkal).
Ha semmitse csinálsz, akkor gyógyulni sem fogsz.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!