Ki hallott már a családállításról? Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 10:14
1/6 Imola Ágnes válasza:
Én voltam, és imádtam. De nagyon meg kell választani, hogy kihez mész, sok az amatőr. Nekem rengeteget segített, úgy, hogy nagyon nem hittem benne.
2/6 anonim válasza:
Én rengeteg jót olvastam róla,de tapasztalatom nincs.
3/6 anonim válasza:
Valóban nagyon jó és érdekes élményben lesz része annak aki elmegy egy családállításra. Olyan áttöréseket hozhat az életedben amire nem is gondolsz. Így Nyíregyházán tudnám ajánlani Papp Mihályt.
4/6 anonim válasza:
Én sem hallottam róla. Mit jelent?
5/6 Kálmán Réka14 válasza:
Nekem rengeteget javított az életemen, annyira, hogy elkezdtem a képzést is, lassan végzek és számomra a családállítás maga a csoda, gyakorlatilag bármilyen problémának az elakadását fel lehet oldani vele.
6/6 anonim válasza:
Nekem egy gyerekkori haverom foglalkozik vele, nagyon jól elvan vele, de valahogy úgy állította be mintha az egész a saját módszere lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!