Miskolci homeopátiás gyermekorvos tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Dr Dudás Katalin, Dr Petercsák Edit
Ha valaki tud valamilyen tapasztalatot velük kapcsolatban azt megköszönném, illetve tarifa díj is érdekelne velük kapcsolatban! A válaszokat előre is köszönöm!
2014. ápr. 3. 10:29
1/4 anonim válasza:
A homeopátia kuruzslás, igazi orvoshoz vidd a gyereked!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem véleményekre vagyok kíváncsi a gyereknevelésemmel kapcsolatban ( már 3. hete adom az orvos által adott szereket a gyerekemnek és semmi javulás), nekem is segített már a homeopátia más betegségben !!!
2014. ápr. 3. 11:50
3/4 anonim válasza:
Ha egy VALÓDI gyógyszer nem segített, akkor egy homeopátiás készítmény, amiben BEVALLOTTAN NINCSEN egyetlen molekulányi hatóanyag sem (bevallottan ezen alapul a homeopátia, nézz utána!), az mitől segítene jobban?
Placebohatása mindkettőnek van, csak a valódi gyógyszernek még AZON FELÜL is van valódi gyógyhatása.
Szép dolog a hit, de azért nem árt megtámogatni némi valódi cselekvéssel is...
Amúgy mi baja van a gyereknek konkrétan? Hátha tud valaki specifikus tanácsot adni.
4/4 anonim válasza:
szia, látom, korábban kerestél volna választ, csak most tévedtem erre. Mi Petercsák doktornőhöz járunk jártunk - vele annyi a "problémánk", hogy csupán egyszer egy héten van magánrendelése. Ez akut esetekben gond lehet. Én kb. 16 éve ismerem, kezeli a gyerekeimet. Lelkiismeretes, jó szakember több mint 10 éves klinikai tapasztalattal a háta mögött, valamint 3 gyermek édesanyja. Személyesen nem ismerem, de jókat hallottam dr. Szarka Annamáriáról is. A homeopátiáról annyit, hogy sokat nem veszt az ember ha kipróbálja, vannak esetek, amikor tökéletes, és vannak, amikor tovább kell próbálkozni, hogy megtalálják a megfelelő szert. Mindenesetre aki utánanéz a homeopátiának, nézzen utána a gyógyszeripar visszásságainak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!