Győrbe melyik felnőtt és melyik gyermekorvos a jó? Tapasztalatok.
Akkor állj meg az ablak előtt és néz kicsit be,én láttam a lényeget.Igaz egy gyerek orvosnál volt,de a felnőttnél is az ablakok az utcára néznek.De mondom,ha valaki ott sétál,akkor lehet látni.Nekem is úgy szóltak még gyerekként és megnéztem és láttam,amit láttam.
De van választható orvos,nem csak a körzetihez mehetsz.A barátnőm Győrbe költözött és mégis vidéki volt orvosához jár mai is.
Első vok, ha belvárosi vagy a Horváth Mária doktornőt merem ajánlani, nagyon jó orvos:
9022 Győr, Pálffy u. 8
Telefon: 06-96-523-626
Rendelés:
Hétfő, péntek: 8-11
Kedd, csütörtök: 13-16
Szerda: 8-11
Bocs,nem akartam vitázni,csak mivel már nem ott lakom így nem tudok ajánlani mert nem ismerem őket,csak leírtam hogy mit tapasztaltam,egyébként nagyon rendes az orvos,csak hát ki akar közönséget magának.De Adyvárosi rendelőbe is az összes doki jó,ott még középiskolás éveimbe jártam,iskolaorvosi vizsgálat részeként,és hát jó fejek voltak.Rossz orvosról nem tudok,szóval bárkit próbálj ki nyugodtan és ha nem szimpi,vagy gond van vele,akkor válthatsz.
Bocs mégegyszer hogy nem tudtam névvel segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!