Hogyan tudnam csokkenteni a meretet? :S (surgos)
Figyelt kérdés
nekem elvolt torve az ujjam es amikor levetek rola a sint be volt dagadva de nem ott ahol eltort hanem a kormom felet.Mar lassan 3 hete ilyen es mar akkora hogy komolyan mingyart leppattan a kormom mar elol is bedagadt. Felirtak ilyen kenocsot hogy kengesem minden este de ezt csinalom mar 3 hete de semmi :S komolyan felek nehogy valami gombas fertozest kapjak esetleg ha van valami jo kis receptetek amitol csokkene ennek a dagadasnak a merete azt megkoszonem 14/f2009. dec. 16. 22:28
1/6 anonim válasza:
Öcsém nem jutott még eszedbe, hogy talán VISSZA KÉNE MENNI MEGNÉZETNI????
2/6 anonim válasza:
Egyetértek előttem szólóval. Vannak szintek, ahol a házi megoldásokat már hanyagolni kellene.
4/6 A kérdező kommentje:
jah bocs elfelejtettem leirni mar 3 or is voltam ott es azt a kremet irtak fel amivel kenegetem mar 3 hete de lefoaszt sem er sot ha jol latom meg nagyob lett :S
2009. dec. 17. 17:15
5/6 anonim válasza:
Válts orvost, vagy nézessed meg privát bőrgyógyásszal.
6/6 A kérdező kommentje:
de en valami hazi otleteket szeretnek mint pl hogy dugjam paradicsomba az ujjamat meg ilyesmi nem veletlenul irtam az alternativ gyogyitasok temakorben...
2009. dec. 28. 03:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!