Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Forró vizzel, vagy akármivel...

Forró vizzel, vagy akármivel ki tudom ölni az érző idegeket a kezemből?

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 20:33
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Figyelj. Nem piszkalni akarlak, csak szolok hogy szukseged lesz meg ra. Pl igy nem kapsz jogsit, de akar a reggeli kavet sem tudod meginni, mert nem erzed hogy fogod e a bogret. nem erz semmit, tehat ha peldaul a parod megfogja a kezed, azt sem.Vagy pl nem tudod milyen az a viz ami a kezedre folyik.. lehet hogy lergeti a bort, de te nem erzel semmit. Vannak emberek akik igy szuletmek, mekik minden nap egy kuszkodes. csak nekik nincs valasztasuk hogy mi lesz veluk. Sok penzt megadnanak egy erzeko kezert. Akar mindenuket. Te meg csak ugy eldobod. Gondold meg ezt!
2014. márc. 11. 23:00
 22/24 szabadsagharcos válasza:
Fizikailag nem fogod azt kiölni... Ha ütöd a falat 6 hónapig, akkor sem. Pszihésen kell tágítanod a fájdalomküszöböd!
2014. márc. 12. 01:29
 23/24 anonim ***** válasza:
én is inkább egy jó pszihiátert javasolok de sűrgősen!!!!!
2014. márc. 12. 22:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem most kéne befejezned a Bruce Lee filmek nézegetését ,mert látom nagy hatással vannak rád.
2014. márc. 20. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!