Van valakinek lép problémája?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve fáj a bal oldalam a bordáimnál, rengeteget vizsgáltak miatt, megnézték a bordákat ahogy csak lehetett, nincs baja, gondoltak olyan fájdalomra ami fájdalmat okoz 4-5 évig aztán magától megszűnik. Végül azt mondták megnézik a lépem is, kemény 1,5 centivel nagyobb az átlagnál, az orvos szerint ez normális, mert mindeniknél súly, magasság függő is, hogy mekkora. Megnézték az összes funkcióját minden stimmelt, az összes eredményem jó volt. Meguntam az orvostól orvoshoz való járkálást, elmentem a természetgyógyászhoz, ő azt mondta a lépemnek van baja, és valamilyen szinten a májamnak is. Volt már valakivel hasonló, hogy a lépe fájdalmat okozott? Mit csinált vele? És valami tisztító teát vagy kúrát tud ajánlani valaki? Ja candidám is van (orvosi papírom is van róla, ezt azok kedvéért írom akik nem hisznek a természetgyógyászokban) ennek lehet valami közé ahhoz hogy a lépem nincs teljesen rendben?2009. dec. 8. 13:00
1/2 anonim válasza:
A candida nagyon sokféle betegséget tud szimulálni, lehet, hogy neked is ez a bajod. Nagyon szigorú diétát kell tartani. Olvass utána az interneten. Nagyon sok mindent találsz. Példákat, recepteket stb. Kitartást kivánok, és lehet, hogy többször vissza is esel. De ki lehet gyógyulni belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, már 3 hónapja csinálom a diétát, olyan ételeket kívánok meg, amit nem is szerettem régen (pl. tejberizs), de betartom, mert ki akarok gyógyulni belőle
2009. dec. 8. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!