Nagyon stresszes feszültek az izmaim, mivel tudnék ellazulni? Lennt bővebben!
Kedves 00:57!
Örülök, hogy megosztottad a véleményed! De legközelebb (szerintem senki nem bánná) ha mellé irnád, hogy most pattant ki a fejemből vagy megfontolt válasz amit adok! Mivel valószinüleg itt azért ir valaki kérdést, hogy Olyan valakitől kapjon választ aki érti is a kérdést! Mivel én értem ezeket a dolgokat ezért semmi gond, hogy ilyen hülyeséget irtál! (sajnos nem csak Te) de sokan ilyen felesleges válaszokat adnak, amivel ha a kérdező nem értené akkor ez a fejemből kipattant választ lehet komolyan venné! Namost az idegrendszeri betegség lehet a tic zavar vagy a remegés vagy a száj forgatás(sajnos ilyet már láttam..) ezeket nem maguk által csinálják! Namost ezeket a kattogásokat azért csinálom, mivel befeszül vagy a karom vagy a lábam és a ki-kattanással tudom ellazítani! Az utolsó mondatoddal be is bizonyítottad, hogy valószinüleg azért irtál, hogy Te is válaszolhassál!:) Köszönöm szépen, de nem értelmetlenségre, és a "fejemből kipattant valami amiről halványlila gőzöm nincs, hogy mi az de azért leirom" véleményekre gondoltam, amikor kérdeztem! Ha máskor válaszolsz valamire szerintem a kérdező örülne, ha Picit is értenél hozzá, főképp ha már betegségről beszélsz hisz az idegrendszeri betegség az elég nagy probléma! A pszichés dolog meg megint egy teljesen más dolog!
hogy-hogy nem tudod abba hagyni? nincs önuralmad, vagy mi? ha észre veszed magadon, akkor fejezd be. én a hajamat szoktam birizgálni, úgy hogy észre se veszem, és ettől nagyon törik, de csak az egyik fele, mert mindíg csak egy oldalra nyúlok :D de ha észre veszem, akkor befejezem és megemberelem magam.
a ropogtatás nem tesz jót, vén korodra reszketeg, csontos, izületes anyóka leszel. ez puszta önuralom. magától nem kattog senki, csak ha mozgatja a végtagjait
21/L
03:18 Te egyáltalán a kérdező vagy??Amúgy én irtam a 0:05,0:20,0:34,0:57 válaszokat mind én irtam,nézd meg a százalékot! A 0:57-es válaszomban irtam,hogy ne vegye komolyan,csak kicsit vicceltem,de megsérteni nem akartam!
Nem kell engem itt kioktatni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!